User Online

Politics Blogs

Seminar Autisme 2014

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Isnin, 14 Januari 2013

PANASS!! Video Bodyguard Anwar Bertumbuk Dengan Bodyguard Nik Aziz!! #KL112



Seperti yang dijanjikan oleh Mc. Video tumbuk menumbuk ni Mc up juga akhirnya. Semuanya untuk buktikan bahawa, kita blogger pro BN ni tak pernah menipu dan memfitnah. Apa yang kita cerita dan letak dalam blog, adalah perkara yang benar dan benar-benar belaka.

Video ini sebenarnya dihadapan pintu masuk. Sengaja Mc biarkan video ini panjang 4 minit untuk anda melihat apa sebenarnya yang terjadi. Kekecohan bermula pada minit 0:55 , Anwar dan Nik Aziz masuk serentak. Penyokong Nik Aziz bertopi biru, Anwar pula berbaju kuning dan berkot.

Setelah sesak, maki hamun pun bermula, Nurul Izzah hampir jatuh di tolak jatuh. Kemudian tolak menolak dan maki hamun sesama sendiri berlaku. Mula terjadinya pertengkaran dan tumbuk-menumbuk. Paling jelas pada minit, 3:13 lelaki berbaju kuning menumbuk lelaki bertopi.

ha ha ha.. sungguh muafakat penyokong Pakatan Haram yaa.. SYABAS!!

10 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

Kalau depa nak gaduh sesama depa, tu lantak pi lah. Tp bayangkan kalau depa ni dapat lebih kuasa politik, apa jadi pd rakyat? Haramjadah semua ni pikiaq tembolok depa saja. Hoi PR, pi mampuih la hangpa...

Tolak PR. Undi BN!

Tanpa Nama berkata...

umNgok bodo benda ni pun nak tunjuk!

Tanpa Nama berkata...

Cai cao sudah panas

Firdaus Ar-Rayyan berkata...

nampak kebodohan PR...benda mcm ni pon xde sistem...nape bodyguard nuar x tembak je..kan masing2 ad pistol...dgn rakyat berani plok acu2 pistol...kebodohan otak org2 tua PR ni mmg terserlah..

Tanpa Nama berkata...

bongok 154, mesti la tunjuk pasai nak bagi rakyat tau hangpa pakatan tongong adalah bodoh sebodoh bodohnya. selain bahlul hampa juga buluq kuasa, konon orang perintah negara ni senang saja, kerja rasuah saja. pemimpin hangpa yang tongong tu tak reti apa, hanya perut busuk kat orang saja. depa ingat bila dapat kuasa boleh goyang kaki sambil duit dok mai. pirrrah bodo piang

McTheory berkata...

Tadi ada yang kata tak nampak, tu dia, siap gambar lagi, takan tak nampak lagi kot puak cacai oiitt..

Tanpa Nama berkata...

Tang nama tu bukan main ek..pakatan konon mai lah ..orang BN semua kita pakat gelak guling-guling tengok cara depa berpakat, geng tiga suku kawan dengan geng nyanyok nak bloleh tahan lama mana..sat saja dia dah mula tonggang langgang la..!

Tanpa Nama berkata...

Hang jgn la tnjk bodo kat sini... Haha...

Tanpa Nama berkata...

Mcm mn la nk pimpin negara,klw nk mmimpin phimpunan pon xtau. Tula,buat phimpunan xdak atucara majlis,xdak protokol. Ptt muka anuar cam xpuas ati ms nik aziz brucap

Tanpa Nama berkata...

ini menunjukkan MEREKA[PR]BERBEZA PENDAPAT[MENIFESTO].

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review