Isnin, 18 Februari 2013

TUDIAA!! Akhirnya AMK PKR Ambil Artis Sakit Jiwa Promote Kempen Pilihanraya!!


Semalam AMK (Angkatan Muda Kencing) PKR melancarkan video klip lagu ‘Reformasi’ di ibu pejabat KEADILAN, nyanyian artis Yasin yang menjadi lagu rasmi kempen AMK di seluruh negara.

Menurut Timbalan Ketua Penerangan AMK, Rozan Azen Mat Rasip, Yasin telah secara rasminya dilantik sebagai Duta terbaru PKR bagi mempromosikan parti tersebut kepada anak muda.

“Yasin adalah duta rasmi kempen pilihan raya AMK. Beliau bersama AMK akan bergerak mengelilingi Malaysia dan turun ke setiap kawasan ditandingi calon AMK,” kata Rozan.

Tahniah dan Syabas diucapkan kepada AMK PKR kerana berjaya mendapat artis yang setaraf dengan mereka. Untuk pengetahuan pembaca Yasin ni dulu ahli kumpulan nasyid Brothers, lepas tu menyanyi solo lagi ala-ala arab.

Kemudian Yasin menghadapi masalah peribadi hingga menjejaskan mentalnya. Yasin ditempatkan di rumah sakit jiwa selama beberapa bulan.

Selepas keluar dari rumah sakit jiwa, Yasin berjinak-jinak dengan Pas dan PKR. Ingatkan tak serius, rupanya Yasin memang berminat nak bantu Pakatan dalam kempen PRU ke 13 ni.  Ingatkan Yasin nak masuk Pas, rupanya dia pilih PKR. he he.. terbaik!

Bagi Mc bagus la Yasin pilih PKR sebab PKR ni parti untuk orang jiwa kacau macam Yasin. Ketua Umum dia pun sakit jiwa, bini dia jiwa kacau, anak perempuan gila meroyan. Kiranya, hanya orang sakit jiwa yang akan sokong PKR ni. he he..

OK la Yasin, semoga maju jaya..

McTheory:
Tengok muka Shamsol ketot, memang sah memang gila kencing.. he he

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sam ketot samseng taik kucing.. Harkk tuihhh

Zamiel Zukie berkata...

Semakin karut depa nie...Rakyat Malaysia la nie tahu bersyukur dengan apa yang ada. Bukan mengharap sesuatu yang tak pasti.

Tanpa Nama berkata...

jgn salahkan dia...dia dbayar..wakakaka

Tanpa Nama berkata...

Cara nak penuhkan semula kantung selepas lama kering...

Tanpa Nama berkata...

Cantik sungguh bahasa Mc dan pengkritk. Kata org melayu penuh dgn adab sopan. Apalagi yg beragama islam.. Biarlah mereka nak pilih parti apa pon.. itu pilihan mrk.. tak usahlah kutuk mengutuk.. lidah tu Allah yg kasi pinjam..

Tanpa Nama berkata...

kumpulan brothers memang dianggotai oleh penyokong pkr dari dulu lagi. dah keluarga banyak yang taksub amwar.