User Online

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Isnin, 18 Februari 2013

PANASS!! Rafizi Upah Hackers Israel Melayu GODAM Portal dan Blog Pro Kerajaan!

Siapa masih ingat kisah facebook Rafizi Ramli, si jambu Anwar yang mendakwa facebooknya dihack oleh seseorang. Selepas daripada peristiwa tersebut, hackers pro Pakatan mula menganas dan mengodam portal rasmi kerajaan, malah blog pro Kerajaan juga mula di godam oleh manusia yang tidak berhati perut ini.

Semalam portal Jabatan Penerangan telah digodam oleh hackers dengan mengeluarkan kenyataan palsu bahawa, DS Najib telah meletakan jawatan.


Lihatlah betapa jijiknya perangai buruk hackers Pakatan yang menyebar cerita palsu. Kononnya DS Najib meletakan jawatan.

Sebelum ini portal rasmi Parlimen Malaysia pun telah di godam dengan meletakan gambar yang tidak sepatutnya.


Gambar yang DS Najib bersama Isteri beliau dalam keadaan memalukan telah diletak di galleri gambar portal parlimen Malaysia. Namun setelah disedari, oleh orang ramai. Secara tiba-tiba gambar itu hilang entah kemana.

Soal perletakan jawatan oleh DS Najib di portal jabatan penerangan telah di nafikan oleh Ketua Pengarah Penerangan  Malaysia sendiri, Dato Hj Ibrahim.


Tahniah diucapkan di atas tindakan pantas Ketua Pengarah Penerangan Malaysia, Dato Hj Ibrahim Abd Rahman yang peka dan ambil tahu berkenaan isu laman web E Penerangan yang telah digodam dan disedari oleh Unit Media Baru Wilayah Persekutuan (UMBWP).
Itu cerita portal rasmi kerajaan. 3 hari lepas, blog Pisau Kedah (Media Kedah) URL unitmediakedah.blogspot.com telah di godam dan sampai sekarang masih tidak dapat diselamatkan. Mc dan rakan-rakan masih berusaha menyelamatkan blog berkenaan.

Pada yang rindu nak baca tulisan Pisau Kedah yang agak merapu tu, boleh lawat kat blog baru dia klik SINI.

Di sini Mc dah nampak permainan sebenar Rafizi. Dia 'memberi' lesen kepada hackers Pakatan untuk menghack blog dan portal pro Kerajaan, dengan alasan membalas dendam.

Modus operandi, sama macam Amerika menyerang Iraq dan Afghanistan, kononnya mencegah penganas. Selepas bangunan WTC yang dirancang untuk runtuh tu dilanggar oleh pesawat rampasan penganas.

Memang sial la puak PKR ni, benar-benar perangai serupa yahudi. Tak boleh menang cara elok, dorang guna cara jahat. Jenis muka melayu tapi hati zionis, memang payah la. Puak ni, ada dalam Malaysia pun buat semak saja. Halau pi tempat lain lagi baguih.

McTheory:
lepas ni blogger pro Kerajaan kena kuatkan keselamatan.. sebab puak Israel Malaysia ni dah mula main kotor!

3 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

ade bukti ke bro rafizi upah hackerz tu, sape hackerz tu?
tulis la berkualiti sket, tiru la mcm pembangkang tu, sblum tulis study dulu, ade fakta nye, ade nilainye, tgk rafizi tu, die smpai bole bongkar scandal nfc tu, besar tu ooi, smpai bole menjatuhkan karier otai umno tu, diorang pn da tkle refute dah, cume bole ckp tu keje laki, bukan nk menafikan tk berlaku, sbb bukti terpampang, so puak2 umno kene up la skit, bg bukti2 sahih, document ke, gambar ke, video ke, mcm video china doll tu, susah dah nk jumpe blog pro kerajaan yg mantop mcm dulu2, tipu la tkde isu, cari la isu, mesti ade punye isu, tkya la smpai fitnah, kalo nk fitnah baek ko gi bunuh je org yg ko nk fitnah tu, kureng sket dosa dr fitnah, lg pn blogger pro kerajaan kerja ade upah, so tknk la bg duit tu bg mkn anak bini jd darah daging, blog pembangkang keje tkde upah pn bole buat lg bgs..lg satu, aku sarankan ko jgn tulis tajuk merapu mcm dalam papagomo tu, memangla buley tarik pembace, tp nanti org lg menyampah bile kandungannye tk same ngan tajuk, kalo blog ni pn nk jd mcm papagomo, baek aku unsuscribe je aku punye feed ni, tp nk la bace dr due belah pihak supaya bole compare, ramai pengundi atas pagar mcm aku yg nk cr maklumat, tp nmpak nye bloggerz belah kerajaan tulisannye nmpak kureng uuumpph sket, tp aku salute mcm kickdefella, tulisannye yg kritis, di back up oleh fakta dan bukti

Tanpa Nama berkata...

apa kaitan papagomo dengan blog ni?

Tanpa Nama berkata...

harakah tu dah terang2 menipu, nak pula ko baca ye?

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review