Rabu, 6 Mac 2013

PANASS!! Video Anwar Girang Gembira 'Sabah nak Hilang'!! #PengkhianatNegaraWahh betul punya gembira Anwar Sabah kena serang, siap menyanyi-menyanyi lagi tu. Kita seluruh rakyat Malaysia berdoa atas keselamatan anggota keselamatan kita kat sana. Tapi Anwar menyanyi gembira Sabah kena serang.

Mula-mula kita hanya syak saja ini semua kerja Anwar. Tapi bila melihat pada keadaan ini, Mc semakin yakin dengan tuduhan itu. Siapa lagi manusia yang sanggup khianati negara untuk berkuasa kalau bukan Anwar Ibrahim!!


Si pengkhianat ni semakin berani menunjukan identitinya yang sebenar..


McTheory:
Apa yang dia tahu hanyalah, U ULANG I SAMAN U!!

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mangkuk punya Anwar Berahi

Tanpa Nama berkata...

Cibai la anwar

Tanpa Nama berkata...

bro.. ini video kene kasi dedah sbb tarikh dia nyanyi dalam ceramah tu 29.januari, 12 februari dan 14 februari.... ok ini persoalan paling penting... macam mana mangkuk hayun ni boleh tau sabah nak hilang sedangkan kalo kita ikut kronologi penceroboh mendarat kat sabah 9 februari.... masa ni takde siapa tahu siapa penceroboh dan apa tuntutan diorang... selepas 14 februari baru tau identiti dan tuntutan penceroboh tu... so macam mana si celaka penkhianat pembunuh bangsa anwar boleh tau... nampak sangat memang dia dalang semua ni... nyawa rakyat kita pun jadi permainan dia... memang syaitan laknat betul mamat ni...

Carlos Santiago berkata...

keh keh keh....

semua sebab anwar...

nak gelak jela.