Sabtu, 16 Mac 2013

TUDIAA!! Rumah 'Mewah' Baru Phahrolrazi? #TukarKedahWahh.. betui ka Phahrolrazi ada rumah baru? Kalau mengikut kenyataan dari blogger Medan Tempur, Inilah contoh rumah yang didakwa milik Exco Pas Kedah merangkap pemimpin kedua tertinggi dalam pentadbiran Pas Kedah dan kerajaan..

Difahamkan rumah ini telah dibeli oleh seorang kontraktor dan menghadiahkan rumah ini kepada Phahrolrazi sebagai tanda terima kasih atas projek projek yang dianugerahkan..

Harga rumah ini pula dianggarkan hampir RM 500 ribu dan dibeli secara tunai.. Untuk kos ubah suai pula hampir sama seperti harga rumah.. Isu ini sebenarnya pernah didedahkan dalam laman blog ini (klik sini) pada tahun lepas..Tapi, tiada seorang pun pemimpin Pas mahupun penyokong Phahrolrazi menjawab hinggalah pekara ini didedahkan sekali lagi oleh seseorang dalam laman FB..Pembaca nilai sendiri apa yang berlaku dalam Pas sekarang ni.. Dari konflik dalaman hinggalah terbukanya cerita tentang keburukkan perangai satu per satu pemimpin pemimpin Pas..

Ini membuktikan bahawa mereka sememangnya lebih teruk dari pemimpin BN yang selalu dituduh korup oleh pemimpin PR..

Tiada ulasan: