Isnin, 8 April 2013

PANASS!! Anwar Jumpa Nur Misuari Hanya Rekaan UMNO? #Pray4Sabah


Banyak penafian dan spin isu dari cai Pakatan Haram. Medan Tempur ada bukti yang membuktikan memang benar Anwar buat perjumpaan dengan Nur Misuari. Bukan kita yang mengaku, tapi mereka sendiri!

Lawak pulak aku baca statement si Nuar Semalam, dia mengaku pi jumpa Misuari tapi masa dia jadi TPM dulu..Lebih kurang 18 tahun kira zaman muda dia lagi dan bukannya baru baru ni..Ada pulak komen penjilat tegar Nuar mintak bukti kalau Nuar pi jumpa misuari tahun Lepas..

Bukti yang didedahkan pun bukannya direka oleh pihak Umno/BN tetapi gambar ini diupload sendiri oleh AIC( AnwarIbrahimClub)

Cuba bezakan antara wajah Anwar ketika menjadi TPM berjumpa Misuari dibawah


Dan bezakan dengan gambar dibawah ini


Bukankah jelas disitu raut wajah Anwar lebih tua dan hodoh berbanding diatas?

Cukup hebat permainan sandiwara lakonan Anwar untuk menutup kesalahan terhadap Insiden yang berlaku di Lahad Datu bila terdapat bukti bukti menyatakan bahawa Anwar terlibat dalam insiden berkenaan..Kalau tak, takkan Anwar pusing keliling Malaysia melalak cakap sabah nak hilang??


1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

KEBOLEHPERCAYAAN... Seandainya Pakatan Pembangkang... Menang Dengan MAJORITI TIPIS... 112...!!! Daripada 222 KERUSI PARLIMEN...!!!
ADAKAH... Pakatan Pembangkang... AKAN PATRIOTIK DAN MEMERINTAH DENGAN MAJORITI TIPIS TERSEBUT...???
ADAKAH PAKATAN PEMBANGKANG BOLEH DIPERCAYAI... TIDAK AKAN MEMBENTANG KARPET MERAH MENGALU ALUKAN KEMASUKKAN SEMULA JIRAN DISEBERANG TAMBAK YANG MENGUASAI 81 DRPD 87 KERUSI...!!!
JIKA DICAMPUR... KERUSI PARLIMEN MALAYSIA 222 + SEBERANG TAMBAK 87 = 309 KERUSI KESELURUHAN...
JIKA PAKATAN PEMBANGKANG DGN 112 + 81 = 193 / 309...!!!
DAN ITU ADALAH MAJORITI YANG KUAT DAN GAGAH... UTK MENEBUK NEBUK MENGUBAH PERLEMBAGAAN NEGARA...???!!! BOLEHKAH DIBERIKAN KEBOLEHPERCAYAAN KEPADA PAKATAN PEMBANGKANG MEMEGANG STRUKTUR SISTEM KENEGARAAN INI...!!!
DEMOKRASI ADALAH PERTANDINGAN KEPADA ANGKA...!!! SIAPA BANYAK... DIALAH YG MENANG...!!! TIADA ISTILAH NAIB JUARA...!!!