Rabu, 17 April 2013

PANASS!! Kisah Skandal yang Melanda DAP Pemimpin Tertinggi!! #TolakPRGambar di atas adalah gambar dua orang yang diperkatakan di kalangan orang-orang Cina DAP sebagai gundek Lim Kit Siang.

Ianya dibesarkan dari gambar sebenar di atas 


Seperti anaknya Lim Guan Eng yang ditangkap ada hubungan sulit dengan dua wanita - salah satu Pheng Kaik atau Chai Ho, Lim Kit Siang dikatakan di kalangan ahli DAP sebagai ada hubungan dengan Theresa Kok semasa dia bekerja di "bawah" Kit SIang dan kini Foo Yueh Chuan atau lebih popular digelar Mummy Foo.

Usaha pendedahan ini terbantut sedikit kerana anakya yang menyangi Mummy Foo menahan posting pendedahan Kit Siang dengan membuat complain ke Blogspot America dan posting tersebut ditarik oleh mereka.

Nampak sangat Kit Siang dan anaknya, Guan Eng takut persepsi kedua anak dan bapak berpegang kepada high moral gropund akan terjejas.


Bagaimana Mustapha Ali dan lain-lain pemimpin PAS kini terkantoi dengan isu-isu seks, pemimpin tertinggi DAP dua beranak ini pun dua laki lima sama tak boleh kawal nafsu syahwat hingga perlu makan luar.

Bagi Theresa Kok, hubungan rapat di tempat pekerjaan membantu beliau naik dalam parti. Orang kata alah bisa tegakl biasa. Kini Theresa kok pula dibogelkan bekas pembantu peribadi dalam satu aksi yang mengghairahkan:

Tiada ulasan: