Ahad, 7 April 2013

PANASS!! YB Zul Noodin BONGKAR Rahsia Jahat Pakatan Haram! #TolakPRPilihanraya ini mungkin akan terjadi paling kotor diantara semua pilihanraya dengan permainan jahat puak PR ni. Selamatlah gerakan jahat mereka dapat dihidu lebih awal.

Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) hari ini mendedahkan percubaan terbaharu pakatan pembangkang untuk menipu dan mengelirukan rakyat negara ini menjelang Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).

Penipuan yang dimaksudkan ialah pakatan pembangkang dikatakan bakal menyebarkan kira-kira satu juta risalah kononnya ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mendapat sokongan ulama tersohor, Dr. Yusuf al-Qardawi untuk menjadi Perdana Menteri.

Naib Presiden Perkasa, Datuk Zulkifli Nordin berkata, pihaknya telah mendapat salinan risalah tersebut yang antara lainnya mengandungi kononnya surat sokongan Dr. Yusuf bertarikh 2 Mac lalu, yang dipercayai surat palsu.

"Ini merupakan politik terdesak Anwar untuk penuhi nafsu ke Putrajaya.

"Rakyat Malaysia jangan tertipu dengan risalah palsu yang merupakan taktik kotor pembangkang," katanya.

Beliau berkata demikian semasa berucap dalam perhimpunan 'Selamatkan Selangor' anjuran Perkasa di sini hari ini.

Sekali lagi Datuk Zulkifli mendedahkan keburukan Pakatan, patutlah pada akhir-akhir ini beliau selalu di'TAJI' habis-habisan oleh puak PR untuk menjatuhkan reputasi beliau.

Namun pendedahan kali ini bakal merencatkan gerakan jahat PR. Ternyata penipuan dan fitnah bakal kalah jika nak dibandingkan dengan fakta dan kebenaran.

McTheory:
Bak kata orang, yang baik selalu menang..

4 ulasan:

Kump. Pemuda, Puteri UMNO BERSARA Dari UMNO berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

Orang Melayu yg bodoh je yg undi PAS, DAP & PKR.

Tanpa Nama berkata...

Kump. Pemuda, Puteri UMNO BERSARA Dari UMNO..gi jahanam ko dgn pr..

Tanpa Nama berkata...

Itu ke bukti kenape org umno bersara awal....tak masuk akal la wei kalo bukti tu....lg hancur negara kalo undi pr...