Khamis, 9 Mei 2013

Demi Muafakat Melayu! PM @NajibRazak Doakan Ustaz Azizan Cepat Sembuh! #BNbagus


Ketika ada syaitan bernama Anwar sedang menghasut rakyat Malaysia untuk saling bermusuh-musuhan. Kita terlupa seorang insan yang selalu mengajar kita erti kedamaian.

Barisan Nasional (BN) hari ini mengajak rakyat Malaysia berdoa agar bekas Menteri Besar Kedah Datuk Seri Azizan Abdul Razak yang sedang dirawat di Hospital Pulau Pinang segera sembuh.

Perdana Menteri yang juga Pengerusi BN Datuk Seri Najib Tun Razak kemudian menyiarkan semula kenyataan daripada akaun Twitter rasmi BN itu di Twitter beliau.

Azizan yang juga Pesuruhjaya PAS Kedah dimasukkan ke hospital itu selepas dikatakan mendapat jangkitan kuman di kaki dan menerima rawatan di Kedah Medical Centre (KMC) sejak Isnin lepas.

Yang di-Pertuan Agong Tuanku Abdul Halim Muadzam Shah hari ini menziarahi Azizan yang dimasukkan ke wad Unit Rawatan Kardiologi (CCU) Hospital Pulau Pinang.

Baginda diiringi Raja Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah serta anakanda baginda Datuk Seri DiRaja Tan Sri Tunku Puteri Intan Shafinaz, Yang Dipertua Negeri Pulau Pinang Tun Abdul Rahman Abbas dan isteri Toh Puan Majimor Shariff serta Pemangku Sultan Kedah Tan Sri Tunku Annuar Badlishah.

Turut melawat Azizan ialah Menteri Besar Kedah Datuk Mukhriz Tun Dr Mahathir dan Menteri Besar Perlis Azlan Man.

Pulau Pinang? Di mana Lim Guan Eng, tak datang melawat ke?


McTheory:
Khalifah Umar Abdul Aziz.. tak join Pas baca yasin sekali ka?

1 ulasan:

che-NET berkata...

Muafakat melayu.Nak temuntah dengar.