User Online

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Ahad, 26 Mei 2013

MAKK AII!! Ratusan Ribu Berhimpun Untuk Blackout Mental 505 Semalam!! #BlackOut505



Dataran Petaling Jaya dikatakan boleh memuatkan 80,000. 

Dengarlah kelentong pihak anarkis ini. Kalau banyak gitu, mestilah kawasan sama besar dengan Stadium Bukit Jalil. Tengok gambar waktu siang ...








Alahai ... kita biasa main bola di sini. Tak mungkin kapasiti 80 ribu. Kalau penuh sampai padang pun dalam 20-30 ribu sajer. 

Penganjur kelentong kata jumlah yang hadir menghampiri 50 ribu. Chegubard kata 70 ribu. Kah kah kah .... tengok gambar atas betul-betul.... 




Macam perhimpunan di sekolah hari Isnin  hehehe ... Tak percaya buatlah square counting estimate. Adalah dalam 10 ribu saja. 

Haramjadah sama yang dok pergi Bersih 2, 3 dan HRK. Tak banyak mana .... 

Sah anak muda dan mahasewel semua ditipu buta-buta oleh Anwar.

Dahlah isu Blackout tak wujud, undi popular taklah hebat sangat, dan pengundi Bangla tiada bukti dan hanya fitnah, ....

... untuk apa bebal-bebal ini berhimpun?


Gunalah lojik ... kalau boleh terima dan angkat sumpah di Selangor, Penang, dan Kelantan, apa benda cerita persoal 27 kerusi kalah?

Tempat dia menang tak seleweng pulak!!!


Sumber The Unspinners

McTheory:
Semua ni hanya untuk tutup malu Anwar saja.. bukan ada apa pun..

8 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

Ya kita pun selalu ke Armcorp Mall atau A&W, Gila! Mana boleh muat samapi 70,000????????Dasar PENIPU dan KAKI Kelentong. Tak ada Blackout kata ada Blackout...adakan cerita Bangalah...MUNAFIKUN!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

dia orang akan percaya dengan apa yang dia orng nak percaya. kalau 70k tu, 70kla....walaupun tak logik

Tanpa Nama berkata...

70,000 tu semua jenis macam Sam ketot jadi muatlah.

Tanpa Nama berkata...

Ko orang yg tak reti kira...lebih 70,000 ribu yang hadir...
Termasuk yang lalu melalui LRT...lalu saja depan padang kira hadirlah...wahai BN...

Pakatan Haramjaddah kira macam tu...LRT lalu depan padang pergi dan balik satu trip kira 500 orang kali berapa trip dari jam 3 petang hingga 11.00 malam.

A&W jualan Coney Dog @ Horny Dog Aljubs sunggoh laku...tak cukup kunyit nak sapu. Ini adalah jangkaan yg boleh terima pakai oleh puak aljubs.


.

Tanpa Nama berkata...

Puak2 umnongoi ni dgki la tu...puak2 die xde hebat mcm ni pn brhimpun..hahaha...fxxk umnongoi...

Tanpa Nama berkata...

Puak Pakatan Haramjdh ni tau mencarut je bila xleh jwb hujah. Aku selalu gi kursus area PJ, pdg tu kecik je, rasa aku skala padang sekolah aku dulu (2 padang bola). dlm gmbr tgk mcm luas jer.. cmm org buat fotografi bilik hotel/ brosur kereta lah.. bukan main luas cabin.. tp ble tgk dpn mata sempit!

TolakSuaraDajjal berkata...

Bg aku, prinsip aku senang dan mudah. Biar pun 1 juta lembu2 cacai PR betul2 ada kt padang tu, aku tetap takkn kagum/follow PR or admit they better than BN. Prisip aku jika yg ramai tu berotak iblis, apakah kita mahu follow dan ubah??

bkn bilangan yg tentukan, perang BADAR hanya 313 tentera Islam melawan beribu tentera kuffar..

himpunan 505 itu penuh dgn puak jahiliyyah.. kuffar dan penentang Tuhan.. mereka bertuhankan 'demokrasi kuasa rakyat' , menghalalkan pembohongan asalkan BN dpt ditumbangkan.. apakah itu cara Islam?

senang2 je tuduh SPR dn UMNO BN menipu.. mana dia bukti.. 3 negeri PR menang tk tipu ke?

akal waras boleh fikir.

Tanpa Nama berkata...

Riuh le 100ribu pencacai oihh.. yg perintah dna berkuasa skrg ialah UMNO. buat le fitnah beribu2 pun bila Allah pilih UMNO perintah.. mu buat lah himpunan berok2 1 juta pn.. xtumbang UMNO.. Insya Allah!

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review