Khamis, 2 Mei 2013

PANASS AIHH! Calon PKR Kedah Menipu Title 'Ir.' Pada Dirinya?! #TukarKedah #SaveKedahMc mendapat maklumat satu laporan polis telah pun dibuat di Balai Polis Kuala Nerang, melibatkan penyamaran dan pemalsuan maklumat Calon PKR DUN Pedu NO8 Ir. Zamri Yusuf kerana beliau bukan Profesional Kejuruteraan Berdaftar (Ir.) sebaliknya berdaftar hanya sebagai Siswazah Kejuruteraan pada 1992 dgn no pendaftaran 19241A.

Kalau ini berlaku bermakna, semua banner Zamri yang meletakan title Ir. hanya untuk menipu pengundi DUN Pedu dan orang ramai. Kami cabar calon PKR Dun Pedu dan Zamri sendiri untuk membuat sidang media dan kemukan bukti bukti bahawa beliau seorang Ir. yang berdaftar.

Apa macam PKR Kedah ada berani ka nak sahut cabaran ni? Jika Zamri benar-benar mempunyai Ir. Mc sanggup memohon maaf dan tarik balik posting ni. Kalau benar sebagaimana didakwa, Mc minta Zamri mengaku dan membuang title Ir nya tu, dari terus menipu pengundi Pedu dan orang Kedah!!

McTheory:
Jawab Zamri, sila jawab!!

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

KERJA MENIPU ADA MENJADI KEBIASAAN PKR. DARI ANWAR SAMPAI KA BAWAH SEMUA KAKI MENIPU...

Tanpa Nama berkata...

satu lagi fitnah umngok! hang tunggu mctheory, kami saman hang!

Tanpa Nama berkata...

Nak saman, saman je la sekarang... Napa nak tunggu plak..???

McTheory berkata...

Kalau hang rasa saman tu perlu, samanlah. Jangan salah saman, nanti kena saman balik!

Tanpa Nama berkata...

Samanlah bangang..ko tggu ape lg...dasar kturunan kaki penipu..

Tanpa Nama berkata...

Barua bodoh makan babi nak saman apa weyyy??? hang ngan PKR sama level..sama bodoh...sekolah tinggi makan taik!

Tanpa Nama berkata...

Apa gado2 check BEM malaysia website dah tau mamat ni klentong ke x. Tapi aku dah sure dia ni taik auta mcm anwar hehehe...