Rabu, 1 Mei 2013

PANASS!! Kebodohan dan Kebebalan Rafizi Yang Patut Semua Tahu!! #TolakPR


Badut sarkas nak beraksi membodohkan diri sendiri.He he he.. patut la si Rafizi ni meroyan sangat nak hapuskan AES, rupanya dia diantara pengumpul saman paling banyak. Rafizi ni pernah pertikaikan kenapa DS Rosmah ada dua saman AES yang tertangguh. Ehh bro.. dua saman tu kira biasa la. Ni ko ada 9 saman, wow! banyak tu. Bila nak settle ni?

Inilah contoh wajah pemimpin Pakatan Haram. Mereka menuduh pemimpin kita teruk, sedangkan mereka lagi teruk bila kita selidiki. Rafizi menuduh DS Rosmah tak bayar dua saman, sedangkan dia sendiri ada sembilan saman yang tertangguh.

Ini contoh paling simple, tentang sifat kendiri puak Pakatan Haram ni.


Transkrip perbualan emel di antara Rafizi Ramli dengan blogger pembangkang yang kini diburu polis kerana memfitnah SPR membuktikan bahawa pemimpin-pemimpin PKR terbukti membiayai operasi fitnah yang dilakukan oleh blogger pembangkang terutama kepada DS Najib Tun Razak.

Kiriman emel blogger Milo Suam kepada Rafizi Ramli yang yang dikirimkan 27 Januari 2012 adalah mengenai pembelian dokumen daripada seorang kakitangan Hotel Shang Ri La berhubung majlis pertunangan anak PM yang berlangsung di hotel tersebut.

Teliti transkrip perbualan di antara Rafizi Ramli dan blogger MiloSuam :
Jelas terbukti bahawa Rafizi Ramli membeli dokumen yang didakwa penyelewengan PM daripada seorang kakitangan hotel dengan nilai RM5000 di mana blogger kaki kelentong MiloSuam bertindak sebagai perantara.


McTheory:
Rafizi ni jenis manusia tak sedar diri!!

Tiada ulasan: