Rabu, 22 Mei 2013

TUDIAA!! Model Seluar Dalam Ni Nak Bunuh DS Najib dan Tun Mahathir? @PDRMsia


Konon lawa?

Buruknya muka tanpa makeup!!
Inilah model seluar dalam..tak sedar diri..
Setelah Mc baca apa yang si model 'seluar dalam' ni tulis kat dalam fb dia disini, memang Mc mengucap panjang, inilah hasil sikap membenci yang disemai oleh DAP kepada bangsa lain.

Ayat cina dap tu macam ni ..

Thought for Malaysia: Put bombs in najis and mahathir mamak's car and kill them both instantly, thus making all Malaysian happy. This shall be the true Merdeka day and I can finally return home in peace.


Sumber cerita ni Mc ambil kat SINI.

Nak bom DS Najib dan Tun Mahathir? Kalau nak rasa kena halau dari Malaysia, cuba la buat macam tu!!

Pihak berkuasa kena pantau hasutan macam ni. Kalau cybertroopers Melayu buat, awal-awal dah kena tangkap. Kali ni Mc harap tindakan yang sama juga perlu diambil keatas model seluar dalam ni.

Tak sedar diri hanya model seluar dalam, tapi berlagak macam bagus saja.


McTheory:
Takkan dia tak balik Malaysia kann?

21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ini punca ustaz pas berkawan dengan Dap.. boleh gesel2 paha putih dalam demo.. nak kena masuk pas ni!! hahahahaha..

Tanpa Nama berkata...

heheheh BaBI betina nak bunuh org dengan CIPAP dia !!! busuk, tak sunat kotor.... meleleh je air cipap babi ni 24 jam hahahaha

Tanpa Nama berkata...

ni lh gare2 mkn babi terlebih otak pn jd lembab.kaum sepet ni dh lah x brsunat,brk pn x bsh...

Tanpa Nama berkata...

thanks DAP,korang mmg dh ajr aku jd sorang yg sgt2 RASIS....skang ni aku mmg anti giler ngan kaum sepet ni.

Tanpa Nama berkata...

Kaum ini sebenarnya mmg di tolak dimana-mana...

Dulu sy pernah bekerja partime di Jaya Jusco sebagai promoter kad credit Aeon, supervisor dah tentulah bangsa asing ni..tenaga kita diperah samapi kering, bila time kerja x boleh duduk langsung, duduk time rehat jer.. giler..cuba klu dia berdiri selama 3-4 jam ape rase..bila time promotion bagi pada staf air sebotol seorang tp kerahkan tenaga mcm bg insentif beribu..

Bila namanya sahaja promoter dah tentu jumpa ramai orang, dan pernah sekali saya terserempak dgn cina tua, agak terpelajar bercerita tentang pengalaman dia melancong ke Australia..dalam sembang2 tu dai ada buka cerita bahawa Mat Saleh kat sane x layan langsung puak sepet ni...sampaikan dia nak beli barang pun Mat saleh tu x layan...jadi bila dua tiga kali di bertanyakan pada mat saleh tu simple jer jawapan yang apek ni dapat... Mat saleh Australia tu ckp "We don't deal with Chinese"..itu apek tu sendiri yang cerita pada saya dan dia bangga pulak dok Malaysia...hambik kau...
Sampai sekarang saya masih ingat...knp mat salleh berjaya sebb sifat diorng keras terhadap bangsa asing terutamanya si sepet ni.. si sepet ni kat mana-mana pun ader..tp klu di luar negara, berkutik pun x berani..x mcm di Malaysia, siap terbalikkan bendera negara...fikirkanlah..budaya samseng mereka ni dah berakar umbi sejak sampai ke tanah melayu dibawa perangai dari tanah besar si sepet... zaman jadi pencacai lombong bijih timah dulu lagi pun mereka dah tubuhkan geng kongsi gelap iaitu kumpulan Gei Hin dgn Hai San.. patriotik ke si sepet ni kat negara ni..mmg x la... tau nya nak hidup senang, kaya, tamak, diskriminasi serta tindas bangsa asal negara ni iaitu kita -MELAYU- Sedarlah sebelum terlambat... Teringat dulu ader tokoh Melayu yang gelarkan si sepet ni sebagai YAHUDI ASIA.. mmg tepat pun gelaran tu..sekarang dh terbukti!!!

Tanpa Nama berkata...

Ini kafir laknat yg didakwah oleh org PAS

Tanpa Nama berkata...

saya setuju sangat pada "Tanpa Nama 22/mei/2013 12:58ptg" mmg menjadi2 diorang nie...melampau

Tanpa Nama berkata...

anon 12.58...org Cina terlalu ramai di Australia...lebih2 lg di bandar besar spt Sydney..sampai org Australia naik meluat..kt sini dia org tk sedar diri!!! balik la China kalo tk patriotik..!! masalahnya Negara China pun tknak dia orang..

Tanpa Nama berkata...

Hey yooo venus sucker..listen this..niamakahai cau cibai..tiunasin..hamsap..so hai..if u truly msian come back and let ur ass hole be drill by mr aljuburi..kanenabo cibai lu

waghih biduanda berkata...

Salam..tuan tolong pautkan blog saya ke dalam blog tuan. Rezabtanahadat.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

this land belonged to malays , tanah melayu
no question ask

Tanpa Nama berkata...

Melelehtu puok pakatan tengok...air lioq dah meleleh...tuh dah ramai tempah tiket pi sydney

Aiya...amoi...kalau mau tunggang mau duit..cakap saja....jgn main belakang belakang cakan depan depan...aiyaaaaaa

Belakang lagi...sensitif kakaka

Tanpa Nama berkata...

Sila buat laporan polis segera!!!...

Tanpa Nama berkata...

Saya setuju sgt ngan Tanpa Nama 22 Mei 2013 12:58 PTG

Sepet ni mmg x diberi muka kat mana2 negara mat salleh. Tp depa sanggup lak jilat tapak kaki mat salleh...bangga giler kalau dpt kawen ngan mat salleh!! Tp actually kan, anak depa ngan omputeh ni masih dianggap 2nd class noo..Kat mesia jer kita terhegeh2 nak model Pan Asian konon. Kat US, UK, France designer x pandang pun..Hah, tp kalau natural beauty cam Ashwarya Rai, berkejar jer designer bagi pakai brand yg mahal2 FOC!! Model cina cicak kobin seko ni toksah harap nak jadi terkenal. Jual jer la seluo dlm tu kat Petaling Street ka Chow Kit ka pasar mlm ka..

Satu lagi, promoter bangsa mkn babi, anjing ntah apa2 yg kotoq ni mmg x layan pun pembeli bangsa melayu..Siap kutuk2 Malai dlm dialek cina depa..mentang2 kita x paham apa dia ckp. So, melayu mesti terus boikot produk depa & KDN toksah bagi amaran da, SUMBAT DLM PENJARA TERUS!!

Tanpa Nama berkata...

Cina dap ni memang bangsat.. Dia mempergunakan org melayu utk kepentingan diri mereka. Seperti yg mereka rancang utk menyama rata kan semua perkara.. Konon2 nak bagi makan sama2 la. Aku nak ckp jgn percaya. Aku ni berniaga kecil2. Klu betul mereka nak amalkan konsep sama rata dia org pstut kasi harga dan layanan yg sama pada peniaga melayu. Ni tak nak beli barang kena lalu dia org dulu.. Klu tak, tak dapat la beli barang. Mereka tau ekonomi malaysia mereka yg pegang.. Tp sebab mereka ni tamak dan pentingkan kaum mereka, mereka sanggup buat apa saja demi cita2 mereka menguasaai malaysia tercapai. Bila dah jd mcm tu nak menyesal pun tak guna dh.. Lg satu mereka amat suka memperguna org melayu utk dpt kan tender kerajaan. Lepas tu yg melayu ni dapat la 10% - 20%, sedangkan dia org semkin gemok.. Lepas tu mereka pakat gelak ramai2 kata melayu bodoh dan senang dibeli dgn duit. Ni semua ada lah pengalaman aku sebab mereka tak tau yg aku ni paham bahasa cina. Bodoh punya cina..!!!!

Tanpa Nama berkata...

Kerajaan kena tangkap orang macam ini terlalu melampau sangat sampai nak bunuh, di brainwash oleh DAP keparat menjadi betul, sampai PAS dan PKR pun tunduk macam lembu di cucuk hidung.
Kena sekat gejala yang fanatik dan ektrem ni, kerajaan tolong ambil tindakan.

Tanpa Nama berkata...

Inilah manusia yang lupa sejarah dari mana asal-usul nenek moyang mereka. Melayu telah banyak berkorban untuk hak istimewa demi untuk mewujudkan perpaduan di negara ini.Kalaulah pemimpin dahulu tahu akan kesan sepertimana yang berlaku pada hari ini mereka ini sepatutnya dihalau balik ke negara masing-masing.Permintaan mereka ini jangan dilayan sangat kerana semakin dilayan semakin mereka naik kepala dan kepala kita dipijak-pijaknya.

Tanpa Nama berkata...

Kita dah dapat menteri-menteri baru.
Mereka tentu akan bertindak.

Tanpa Nama berkata...

Amaran bunuh amat serius..harap kerajaan berhati2 dan bertindak.. kalau dibiarkan ramai lagi yang akan ikut tindakan sebegini..

Tanpa Nama berkata...

tangkap je dia ni kasi masuk kandang anjing, bia anjing rogol dia ramai2,..

Tanpa Nama berkata...

pengalaman kat jepun...orang jepun istilahkan orang china dengan panggilan CHANKORA-bermaksud lebih hina dari BABI