Khamis, 30 Januari 2014

HOT! Comel Tak Amoi Atas Tutup Bawah Buka.. Islam cara Pas ka ni? #SyokSendiri



Comel tak saya? Untuk apa program ini diadakan? Apakah ini penganjuran muslimah islam untuk bertudung? Tidak ada gunanya kalau bertudung kalau nampak jelas daging montok paha. Mungkin ini fesyen tudung terbaru, saya tak tahu. Siapa lah yang ajar mereka ni pasal bertudung agaknya. Seharusnya sekretariat PAS yang menganjurkan program ini memberikan nasihat dan bukannya menggalakkan kedua-dua mereka ini menghina Islam. Agak-agaklah kalau bergambar hendak mempersendakan Agama. Takkanlah sebegini jahil mukarrab kedua-dua mereka ini? Kalau ianya PAS hendak berpegang kepada prinsip PAS For All, janganlah sampai Islam dipijak-pijak.

Sumber gambar ni Mc ambil dari Blog Cts, rasanya amoi dua orang ni disuruh bergambar seperti demikian. Kalau itu program Pas, takkan la depa tak boleh tegur. Atau Pemuda Pas dah tak mampu nak tegur sebab dah terkaku melihat betis amoi-amoi ni?

Macam ni ke contoh Pas nak ajar Dap belajar bab Islam?

McTheory:
Mimpi sedih dan ngeri la jawabnya..

22 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

saya nak ambik satu situasi. seorang kanak-kanak yang belum baligh nak bersolat dimasjid. adakah kita mahu menghalaunya sedangkan si ayah atau ibu mahu mengenalkan islam pada diri kanak-kanak ini. sama juga "amoi" ini.memanglah pada mata kita sangat sakit tapi patutkah amoi yang mungkin bukan islam ini dianggap menghina islam?

Tanpa Nama berkata...

Ajaran Nabi Cik Kuti 'Cut and Paste', Melayu dah hilang akal di bawah pengaruh Cik Kuti.

Tanpa Nama berkata...

Ajaran Nabi Cik Kuti 'Cut and Paste', Melayu dah hilang akal di bawah pengaruh Cik Kuti.

Tanpa Nama berkata...

weii bahlol macai haram jadah 2.15
jgn guna tamsilan bodoh untuk hina Agama! klu dh jenis otak pencacai PAS.. sumbt najis babi dlm mulut pun korang akan ckp halal..asalkan puak korang yg buat!!

Weii bahlol.. nk dakwah ikut cara betul lah.. kenapa fokus pada main2 tduung.. Islam ajar tutup aurat.. bkn tutup kepala.. jd klu nk bg amaoi tu minat psal Islam ajar dia pakai seluar panjang dlu.. lepas tu pakai baju lengan..lepas tu baru dekatkan dgn tduung..

Islam ada langkah bukan membuta tuli mcm SabuSyiah yg suka sondol.. ikut cara PAS.. Islam jd bahan hinaan. Celaka PAS!

Kalau nk dakwah betulkan akhlak pemimpin PAS dlu.. bg betul isu Aqidah dlu.. bg org ISlam respeck Allah tu Tuhan tunggal.. Tuhan Esa bkn tuhan yg sama dgn jesus.. itupun PAS gagal..mau main bab tudung.. mmg sial munafik lah PAS!!


Nabi xpernah dakwah kaum kafir dgn feqah.. Nabi dakwah dgn Tauhid dan Akhlak.. kalu perangai sekor2 dlm PAS mcm haram.. mcm SabuKaki Betina..macam stopa.. apakah Islam akan dipandang mulia??

Semoga Laknat Allah buat PAS
Semoga Laknat Allah buat PAS
SEMOGA LAKNAT ALLAH BUAT PAS..AMINN!!

byk sgt dh penghinaan demi penghinaan..xckup main hudud..main nama Allah.. ini main aurat pulak.. CELALAH PAS!!

Tanpa Nama berkata...

yg hina Islam tu PAS bkn amoi tu..amoi tu diajar oleh PAS utk permainkan amalan org Islam..

satu persatu PAS rosakkan Agama.. bila agaknya Tuhan nk hancur leburkan Parti ajaran sesat ini dan pengikut2nya yg bertopeng Agama..

ostad2 PAS xpnh peduli pun soal Agama.. mreka peduli soal UMNO-BN. Kalimah ALlah kena hina depa kata ini mainan UMNO.. depa xnampak itu mainan kafir dan penghinaan pd Agama..

jd jgn haraplah puak2 PAS ni akan ckp betul.. serban tudung semua tu sbg munafik nk pancing manusia! bkn buat krn Allah..tp krn undi..krn kuasa..!!

Tanpa Nama berkata...

tak guna nak berhujah dengan puak PAS. Mereka bukan ahli sunah...pemimpin mereka syiah, presiden mereka wahabi..mereka pulak berpuak-puak..ada yang gadai kalimah Allah, ada yang hina Rasullullah, ada yang sokong kristian..ahh!!! macam-macam lagi

ahamad anwarrudin berkata...

the way i see it,this is probably an initiative towards World Hijab day, where anyone are encourage to try the hijab and see how they look like wearing one (and probably pose and snap some pics). i cant say for sure, but probably you should contant dewan pemuda pas pulau pinang directly to get the story straight

i have to say it's a daring attempt, especially to get non muslim to try and don a piece of cloth to cover their hair. the only weakness i see is that, probably they should make known that hijab is not just to cover the head, but the aurat. but probably, as a first step, takpe la kot?

berani tak kita, nak approach amoi seksi pakai seluar pendek, and cakap "do you want to try and wear tudung?" kalau kita tak berani, kenapa kita nak mempertikaikan mereka yang nak buat non-muslim tertarik kepada tudung?

see more of this initiative elsewhere: http://www.youtube.com/watch?v=PyUBqsbsNGQ

rather than worry about this, why aren't we worrying about the mass majority of muslim women who are not covering their aurat properly? kenapa kita worry about the non-muslim?

and because banyak muslim tak cover aurat properly di seluruh malaysia: pakai seluar ketat tapi pakai tudung, pakai tudung tapi pakai short sleeve, pakai tudung and baju kurung tapi kain terbelah, etc, is it fair to blame on government yang dah perintah malaysia lebih 50 tahun? dan kenapa kita tak melihat ni sebagai satu penghinaan kepada agama, yang dilakukan oleh umat islam sendiri?

kebanyakkan page2 kat internet ni, semua saja nak timbulkan fitnah dan api kemarahan je. cuba nak cucuk kasi orang cepat melatah. kita yang bijak pandai, jangan layan page2/gambar2 ni, dan kita janganlah nak sebarkan fitnah.

Nadine berkata...

Senangnya buat main-main agama, ni sambut world hijab day. Sikit hari lagi mainkan solat pulak sambut world solat day ka hapa ka. Rosak agama dgn pas ni

star light berkata...

Gambar edit ..

star light berkata...

Gambar edit ..

star light berkata...

Terang2 gambar edit

Tanpa Nama berkata...

yang ambil gambar dan menyebarkannya yg sebenarnya menghina islam. Apa niatnya utk sebarkan gambar seperti ini?

Tanpa Nama berkata...

Amboi! Cantiknya bahasa. Anda seorang Muslim?

Tanpa Nama berkata...

Yang pecaya gambar nie mmg bodoh la nampak sangat gambar edit teliti btul2 gambar nie phuuiiiii...

Tanpa Nama berkata...

Itulah mentaliti puak PASngok..
gambar besi..gambar edit.. org amik gambar salah.. jgn intip org buat maksiat..semua ni dh jd otak sekular..

dlu ckp UMNO sekular..skrg PAS bapak dan ibu sekular.. semua nk diasing2kan..

Gambr tu low res. edit pala hotak apa.. yg anjurkan program bodoh mcm ni utk hina Agama sbb uruf/ suasana di Malaysia bila bertudung itu ialah aurat.. dan bila pakai seluar katok pendek mcm tu xlyk lagi nk bertudung sbb BASIC pakaian sbg manusia pun xlepas..

apehal nk test2 tudung.. so bg nasihat dan buat program supaya tutup bawah dlu..

ini masalah pencacai PAS.. bg depa obses dgn tudung.. tudung tu disamakan dgn aurat..

aurat ialah memelihara tubuh.. pakai tudun belum tentu dikira memelihara aurat..

so mentaliti sesat PAS..klu org tu dh pakai tudung..jd pelacor pun still baik.. sbb tudung

berapa ramai betina2 bertudung gedik bergaul bebas semasa BERSHIT 1-2-3. Apakah itu syarei?

Jgn menghina Agama Allah.. jgn sampai Allah bala kita semua dgn satu puak jahanam PAS ini suka sgt main Agama..

Nk dakwah guna cara yg betul. Car aNabi.. bukan cara PAS atau cara munafik..

Ajar non muslim kepentingan menutub tubuh.. cerita tentang ancaman jenayah.. seksual.. jika dh sempurna bawah barulah tarik mereka bertudung.. xpylh guna sentimen COMEL.. itupun dh xbetul..awl2 dh ajar kafir benda xbetul..nnt Islam akan lebh difitnah..

PAS sndiri jahil murokab..sbb tu jd mcm ni..

Tanpa Nama berkata...

Pas bodo..
ajar orang bertudung sebab nak nampak "comel"..? ajaran SESAT.......
amat jahil Pas ini....

Tanpa Nama berkata...

Bangga jadi umat Islam bila ada amal makruf nahi mungkar sebegini... Moh kita ke facebook pm sambil berdakwah...

Tanpa Nama berkata...

yg psling munafik ialah PAS.. amal mungkar.. ada sj menda pelik yg berlawann dgn Agama yg depa akan buat demi nk pancing undi..

hal Kalimah Allah senyap sepi.. itulah tanda munafik. ckp bab HUDUD mcm nk pecah pentas..tp Tuhan pun xkenal.. nk buat hudud apa nya??

Tanpa Nama berkata...

Pemuda PAS... pemuda... ? Fitnah Makan diri sendiri, mungkin boleh lepas kat dunia.. takapa AKHIRAT ada.. nanti kasi tuntut sana.. hihi!

Penyampai berkata...

berita orang fasiq kena selidik dulu.. takut sbb ramai yang tertarik masuk dalam api neraka sbb percaya berita yang tidak benar.. hanya penyampai, kita ada hati , ada pertimbangan .. boleh lihat yg benar... tp kalau tak mau juga.. ALLAH akan azab kita .. Jom Taubat Sama.

awang soh berkata...

Kalau dah kurang akal memang mudah dipermainkan syaitan dan konco-konconya. Apatah lagi membaca jauh sekali.

awang soh berkata...

Kalau dah kurang akal memang mudah dipermainkan syaitan dan konco-konconya. Apatah lagi membaca jauh sekali.