Rabu, 19 Mac 2014

HOT! Gambar Lucah Calon BN Di Sebarkan? #PRKKajang #ComeyFun #PrayForMH370

Gambar separuh bogel?

Makin lama makin melampau kempen yang dilakukan oleh puak Pakatan ni. Hingga mereka sanggup menyebarkan gambar separuh lucah calon BN yang telah disuperimpose!

Mungkin niat asal nak hancurkan integriti calon BN tu, tapi depa silap, hanya orang bodoh saja yang boleh percaya dengan gambar macam tu.

Beberapa pertubuhan bukan kerajaan (NGO) hari ini memberi peringatan kepada jentera siber pro-pembangkang, Red Bean Army (RBA) supaya berhenti daripada terus mengelirukan rakyat dengan menyebarkan pelbagai fitnah berhubung Pilihanraya Kecil (PRK) DUN Kajang.

Presiden Kongres Muka Buku Selangor (KMBS), Mohd Haziq Syahmi, RBA bertindak secara keterlaluan apabila sesuka hati menyebarkan maklumat tidak benar dan mengguna teknik ‘photoshop’ untuk memburukkan calon BN, Datin Paduka Chew Mei Fun.

“Golongan itu sangat jahat dan tidak mempunyai perasaan, mereka hanya mahu memalukan dan memburukkan imej calon BN.

“Cukup-cukuplah RBA. Sampai bila anda mahu menjadi ‘hamba’ kepada ahli politik yang sanggup berbuat apa sahaja demi kuasa politik?” katanya ketika dihubungi Selangor Press, hari ini.

Menurut Mohd Haziq, RBA juga bertindak melampau apabila memperlekehkan usaha calon BN mendekati masyarakat Cina di Kajang.

Hari ini, sebuah akuan di Facebook dikesan menyebarkan gambar fitnah calon BN dalam keadaan separuh bogel. Gambar itu turut tersebar di Twitter.

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ini keje beruk BeeEnd sendiri ni!

Tanpa Nama berkata...

Ini kerja beruk pakatan menipu, di pimpin oleh si ketua penipu, tua kutuk tak sedar diri,

Tanpa Nama berkata...

Sape yg suka gambar ni ? Sape lagi kalau bukan anwar al juburi cina doll. Yg ada geran tu dh kerepot mcm kipas dia jugak.