Selasa, 8 April 2014

INFO!! Isu Bendera Israel Berkibar di Resort Sabah Selesai!!



Beberapa hari lepas heboh mengenai pengibaran bendera Israel di sebuah pusat peranginan di Tuaran, Raintree Beach Resort. Maklumat yang diperolehi daripada Ketua Polis Tuaran, menyatakan pihak resort memberitahu bahawa mereka tidak menyedari pemasangan bendera tersebut. Pihak resort memaklumkan sebuah syarikat perfileman daripada China yang telah membuat pengambaran 'The World Stewardess Contest' di hadapan resort sejak seminggu yang lalu.

Filem berkenaan menceritakan perihal pramugari dari seluruh dunia mengadakan pertandingan di resort tersebut. Bendera tersebut kemungkinan mewakili negara pramugari yg bertanding. Wakil pihak resort, Encik Roslani Abdullah telah membuat laporan polis terhadap pengibaran bendera tersebut di Balai Polis Tuaran, petang semalam. Pihak Pergerakan Pemuda UMNO Tuaran telah pergi ke resort itu petang semalam untuk memastikan bendera Israel tersebut diturunkan dengan segera. Mereka juga memaklumkan bendera tersebut telah diturunkan.

sumber Cucu Tok Selampit

McTheory:
Melompat juga dengar bila ada bendera Israel berkibar di Malaysia..

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nik Aziz pijak bendera Israel...
Ajak Najib jom...
Kita jangan biar pas aja nampak berani...
Umno pejuang sejati islam kene buat yang sama.

Yelah semua umno yg buat hero sangat hehehehe

Tanpa Nama berkata...

Yg pijak dan bakar bendera malaysia dan nk tukar bendera malaysia pon kaum pas pis pus kn...masa demontrasi hari tu....bodoh punya komen..

Tanpa Nama berkata...

Yg pijak dan bakar bendera malaysia dan nk tukar bendera malaysia pon kaum pas pis pus kn...masa demontrasi hari tu....bodoh punya komen..

Tanpa Nama berkata...

So?
Jadi?
Yang sayang bendera tak pijak lah?
Tapi makan duit negara?

Orang ajak pijak bendera Yahudi yang kau emo apasal???

Tak nak join ke?
Jom lah ajak menteri...
Jangan asyik bakar gambar dap aja...

Kita pijak and menentang Yahudi tunjukkan kita menentang mereka ayuhhhh.

Umno jom lah ajak lah menteri sekali buat anjuran pemuda Kedah jommmmm

Hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

makan duit negara??
blom perintah negara pn pemimpin bnyk makan derma tin milo duit rakyat.
tau lah Parti Anguk Sajer.. xleh ikut sgt. Tuuu penyokong yahudi yg hilang jam omega nyah dulu..

Tanpa Nama berkata...

Huhuhu
Aiiiii
Anwar lantak dia lah bro

Mana projek lembu?
Duit royalti Kelantan?
Duit royalti zaman pas perintah Terengganu?

Hahaha
Bodoh...
Ajak pijak bendera Yahudi pun macai takut...
Banyak pulak spinnya

Hahaha...
Pemuda Kedah cepat anjurkan acara pijak bendera.

Hehehehe
Aiyaa spin aja...

Tanpa Nama berkata...

Kah..kah.. geng barisan asyik bincang pijak bendera. Tak sedarke pemimpin korang dok pijak kepala korang sendiri.

Macai bersusah payah sokong. Dapat dua tiga ringgit. Kroni dapat berjuta..

Tanpa Nama berkata...

Lantak....!!!!!! Jwb biar npk bjak bro....

Tanpa Nama berkata...

Lantak lah mahkamah kata salah so apa....

Kita sokong perjuangan sesiapa boleh ganti dia.
Sorry lah bro again bukan rakyat sokong Anwar kita sokong perjuangan

Sebab tu umno bodoh...
Tak faham...
Kita nak bela hak rakyat bukan hak Anwar sengal buta nak mampus pasal tu kau tangkap lah Anwar ke apa ke.
Selagi umno makan duit negara and tamak,haloba selagi tu ada pembangkang.
Sah bodoh tak faham apa sebenarnya yang orang pakatan sokong.
Hahahahaha.

abu bakar berkata...

Eh..eh..mkn duit negara konon yg niki ngis yesal mkn duit tong milo nk bt lebuh raya tu apa???