Isnin, 16 Jun 2014

INFO!! Temubual Eksklusif Bersama Dato Seri Hj @MukhrizMahathir Setahun Menjadi Kerajaan negeri Kedah! #HanyaDiKedah #MBmesraRakyat



Temubual eksklusif Dato Seri Haji Mukhriz bersama TV1, selama 1 tahun beliau menjadi Menteri Besar Kedah, apa yang telah beliau laksanakan, apa perancangan beliau, kemana beliau hendak membawa negeri Kedah, negeri yang lebih dikenali sebagai negeri jelapang padi.

Mc percaya ramai yang nak tahu kann?

Boleh layan video dibawah,




Jom sahabat join kami di Mukhriz Mahathir FC.. nak join KLIK LINK bawah ni..

8 ulasan:

kluangman berkata...

Satu temuramah yg mempunyai isi dan jika dilaksanakan dan benar2 sampai ke rakyat sudah tentu Kedah mampu capai negeri maju khususnya dlm kemajuan umat Islam yg dinaungi pondok.

Satu yg penting, Umno dan pas kedah mampu berganding berlumba membina rakyat

Tanpa Nama berkata...

Nak invest sekolah agama kat Langkawi pun tergagap2. Mcamana nak kerjasama dengan Pas?

PRu dulu blehlah kelentong brim. Kejap je duit yilek. Sekarang duit makin susut, dah makin parah. Sama2 kroni dah berebut projek.

Kalau jatuh sekali lagi, confirm jatuh terus beb. Amano ni dah peringkat teruk dah...

Tanpa Nama berkata...

hello macai 3.09.. sape yg peringkat teruk skrg? tak suluh muka dlu ke? PAS jahanamkan Kedah. dr Agama sampai ke tanah semua jahanam.. mau ckp apa? masjid sebutir pun xboleh nk bina.. yg byk masyuk ialah ostad2 PAS tetiba jd kontraktor, supplier..

sekolah Agama berlambak UMNO bina.. sampai dh jd KUIN.. utk apa nk bina projek menternak benih PAS di Langkawi? KUIN yg ada pun rosak habis..

cermin muka dlu sblm ckp pasal org lain.. PAS perintah dlu elok kt mana? pusat hiburan je yg bertambah!

Tanpa Nama berkata...

nak maju macam mana kalau setakat perancangan dah berapa kurun dan berapa lapih dah pemimpin dok tadbir dan rancang. ahli mesyuarat dok meetin, mesyuarat meetin lama-lama habih beras tinggai tin la Kedah ni.

Tanpa Nama berkata...

Oii! 3:09 & 3:52 hangpa dok merapu apa. Kalau setakat kepala otak Mat Sabu dengan Mahpus nak tadbir Kedah.

Lebih baik letak beruk Hutan Kampung
ganti depa 2 ekoq ni.

Kurang2 pun boleh petik nyoq dari depa dok goyang teloq.

Tanpa Nama berkata...

Sekali DAP sergah PAS lari macam anjing sembunyi ekoq. Langsung tak menyalak.

Itu pun ada hati nak kutuk orang.

Ah Beng dah sumbat depa dengan RM terus bisu. Satu penggal perintah negeri habis tanah, balak termasuk duit rakyat sumbat dalam tin milo.

Hangpa ingat orang bodoh macam hangpa. Bangkai gajah mana boleh ditutup dengan serban.

Tanpa Nama berkata...

Anon 9.31 Hang ni lena lagi kot. Dok kena ulek mayang. Tak sedaq kedunia.

PASharamjadah berkata...

Mahpos bodo SRP tu? atau Mat Sabu kaki betina tu? bangga sgt dh dgn macai PAS dgn dua ekor ni?

Sejarah dh membukti PAS GAGAL tadbir Kedah.. dh gagal bawak bencana, rosak habih Kedah.. so toksah dok tebiang kritik org lain.. duk diam2.. org dh bg peluang dulu mcm haram jadah hangpa perinta ikut suka hati!!


Lastly.. org2 PAS.. hanga suluh muka hangpa dlu la.. bangsa kuat menipu ckp pandai tp kerja tk buat. kencing dlm tempurung lepaih tu suluh muka hangpa dlm tempurung tu tgk elok dak!