Selasa, 10 September 2013

TERKINI! Keadaan di Mahkamah Rayuan Kes Kalimah Allah Kecoh? #KalimahAllahHari ni mintak sama-sama lah kita berdoa agar mahkamah yang bersidang menolak secara total permohonan kristian laknatullah untuk guna kalimah ALLAH dalam kitab sesat mereka itu.

Datuk Zulkifli Noordin selaku peguam pemerhati yang berada di dalam bilik mahkamah melaporkan melalui twitter beliau bahawa Sekarang wakil Peguam Negara iaitu Peguam Kanan Persekutuan Suzana Atan telah memulakan hujah.

Hakim yang bersidang hari ini diketuai Datuk Seri Mohamed Apandi Ali, Datuk Abdul Aziz Abdul Rahim dan Datuk Mohamad Zawawi Salleh.

Mahkamah bersidang!

Dibawah gambar apa yang berlaku diluar mahkamah sekarang ni!

Sumber gambar dari Utusan Online

Mc akan update terkini.. dari masa ke semasa..

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!

P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

5 ulasan:

Awanama berkata...

Mana macai2 PAS? Berdegar2 psl agama bkn main..KALIMAH ALLAH bkn kaitan agama ke? itu la..suma nak politik..

Awanama berkata...

Tak payah lah nk mengharap kn parti yg kononnya memperjuangkn islam tuh...mmg hamPAS pn...

Awanama berkata...

UGAMA yang direstui olih ALLAH ialah hanya ISLAM.ugama2 lain adalah CIPTAAN MANUSIA.ini terbukti pada zaman NABI MUHAMAD dulu ISLAM bermula dengan KALIMAH ALLAH.tetapi kristian tidak bermula dengan KALIMAH ALLAH[sila rujuk dalam buku yang bertajuk UGAMA2 DUNIA].perlu diketahui bahawa kristian berpecah kepada tiga fahaman.ketolik,protesten dan ortodod.ketolik dan protesten tidak sefahaman.peristiwa ini berlaku selepas NABI ISA diangkat kelangit.pertelingkahan ini berlaku sehingga kini iaitu antara IRELAND dan UNITED KINGDOM dimana ireland berfahaman kristian protesten dan united kingdom berfahaman kristian ketolik.sehinggakan ireland menubuhkan pasukan pemberontak yang dipanggil IRELAND REPUBLICAN ARMYS[I.R.A]untuk menentang U.K.tetapi NEGARA2 BARAT sembunyikan perkara [sebenarnya]ini dari pengetahuan dunia.

Awanama berkata...

Islam menggunakan Allah dalam ibadat Harian.

org kristian guna god, theos, Jesus dan lain.. so different name la tue.. mmg dorg ada niat jahat. mmg sial la

Awanama berkata...

Islam menggunakan Allah dalam ibadat Harian.

org kristian guna god, theos, Jesus dan lain.. so different name la tue.. mmg dorg ada niat jahat. mmg sial la