Khamis, 28 Oktober 2010

PANAS!! CALON GALAS PAS NI GAYY??? ohh tidakkk!!

Zainab Jalar siapakah perempuan ini?? Kekasih gelap kah??
"Pihak media juga kebingungan dengan status perkahwinan Dr. Zulkefli kerana menurut mereka yang hadir sewaktu pengumuman nama calon PAS minggu lepas, Dr. Zulkefli dikatakan sebagai seorang bujang. Tetapi di dalam sidang media menafikan beliau pernah ditangkap basah, Dr. Zulkefli dikatakan menyebut nama seorang perempuan sebagai isterinya." - Sumber Blog Kickdefella
Ahh.. Sudah.. pusing kesana, pusing ke sini, apa kenyataan ni. Kejap kata dah kawin, kejap kata belum, apa daa cakap pusing macam ni. Ini baru hal isteri dah pusing sana sini. Nanti kalau diberikan jaga kawasan pula, habis semua tanah dan harta rakyat kat sini dipusing2 oleh Zul calon Pas ni.

Cakap la betul2, dah kawin ke belum, tu pun susah ke? Tah-tah Zul ni pun spesis geng kunyit Anwar jugak kot? he he he.. Woi Pas!! tolong jelaskan status Zul ni dulu, jangan bagi orang syak bukan2. Selalunya orang yang buat salah je yang suka sembunyikan sesuatu. Betul tak??

P/s: Dengar kata kes khalwat tu memang benar laa..

Mctheory:
Bersih kah calon ni?? rosak, rosak...

2 ulasan:

Awanama berkata...

Orang tak sah jantina ni tak leh jadi imam weh... Tolong mengaku je le.. bukan susah pun, yes no alright and thank you je..

Susah sangat ke...

anti PAS berkata...

mcm tue la prangai juak2 hamPAS nie...dari pemimpin sampai ke ahli.semua sama jerk....sembang cam owg mabuk....apa la nak jadi...