Jumaat, 1 Julai 2011

KASI PANAS!! VIDEO PEMUDA UMNO MENGAMUK!!


Semangat anak muda. Siapa kata Anak muda benci UMNO? Anak muda yang tolol dan banggang saja yang menolak parti keramat orang Melayu ni. Orang kata UMNO busuk, busuk UMNO jijik lagi PKR.

McTheory:
Sekurang-kurangnya UMNO menjaga maruah Melayu Islam..

3 ulasan:

Ular Menyusur Akar berkata...

Buat aje bertenang. Sedikit itu baik. Berlebihan itu mudarat. Kita tak mahu orang menyesakkan jalanraya. Kita jangan menyesakkan pula.

Setakat cabar mencabar tak perlu di layan. Bertindak berlandaskan perjuangan bukan emosi. Kalau dia pukul gendang, kita jangan turut menarik. Hanya orang isim aje buat kerja macam tu.

Awanama berkata...

nie berhimpun nie de permit x??ooppss lupe plak org umno ne perlu permit2 nk berhimpun kan...bagyuih kan pkai bju merah x kena tgkap plak er bju kuning x boleh ape nyer double standard la......pikir la oi....sampai bile hdop asik nk diperbodohkan.....kalo diri tue dah bodoh jgn bodohkan org lain satu lagi yg penting jgn tunjukkan sangat kebodohan tue nanti org marah hahaha....
-Pendekat Mustar La-

Awanama berkata...

pemuda harapan bangsa

aku de join skali depa bagi rm 50 ngan duit minyak sape xnak takat bwak mto pusing2 2,3 round dapat 50 aku ikut je la...hahaha best kot...len kali buat lagi erk...kami sedia berkhidmat TAPI dengan SEDIKIT BAYARAN hahaha maju anak2 muda...