Sabtu, 28 Januari 2012

PANASS!! Sungai Petani Muncul Pusat Pelacuran Terbaru Kedah??

Hiasan semata..



Pembongkaran demi pembongkaran akan terus dilakukan oleh Team Media Kedah yang diketuai oleh Mc bersama rakan-rakan yang lain.

Kali ni cerita panas yang kami dapat ialah mengenai pelacuran di Sungai Petani..


Mengikut maklumat yang Mc dapat, 3 tahun lepas cuma ada 20 Spa untuk kesihatan disekitar Sungai Petani. Namun kini, jumlah 20 telah mencapai 70 buah Spa. Disamping kebanyakkan Spa bukan hanya untuk kesihatan, tapi telah beralih arah ke 'special servis' dan 'seks servis'.

Setakat urut batang tu, rasanya lagi la bercambah-cambah.

Tunggu pembongkaran dari TMK!!

Walaupun UMNO Kedah tak pedulikan kami.. namun perjuangan untuk UMNO tetap kami teruskan..


McTheory:
Negeri Pas tadbir.. tapi ada pusat pelacuran? rosak-rosak..

7 ulasan:

Awanama berkata...

tak boleh salah kan gomen pas, he he he kena salahkan gomen BN sebab bagi visa masuk 2/3 bulan lepas tu diorang masuk siam, lepas tu masuk balik boleh dok lagi 2/3 bulan.

patut gomen BN buat macam kete langkawi maksimum 3 bulan je dalam setahun, kalau lebih kena denda/rampas, kalau manusia lak tak dibenarkan masuk Malaysia 3 tahun.

Awanama berkata...

Apa pulak tak pedulinyeeeee.... Pelacuran dah banyak di Jitra, Pokok Sena, Alor Staq, Pendang, Gurun, Bedong, Kuala Ketil, Baling, Kulim dan Serdang. PAS/PR pelahap semua, duit lediiaq, duit judi, duit babi, duit ekoq dan la ni duit Aman Central punya bapak Kristian pula depa plahap semua.

TMK dah berapi sekarang niiih...

Nanti kita bincang di Pulau Mahsuri, kita bongkar semua.... menatang PR/PAS ni dah jadi parti stan dah. Ostaz Azizan samseng tak ketahuan hala. Aziz Bari tutuh dia, dia cakap orang luar jangan campur hal KUIN. Awat, MB boleh cakap orang semua/rakyat tak boleh pukoi dia kaaaa... ha tunggu, banyak lagi kisah kecelakaan Kerajaan PAS/PR Kedah yang dok tipu rakyat Kedah la ni...

Awanama berkata...

Pasai apa pulak nak salah BN kerana bagi visa 2/3 bulan.Depa masok atas tiket pelancong. Kalau tak dak spa takkan depa nak kangkang bawah pokok. Spa yang tumbuh begitu banyak menarik minat mereka untuk mengangkang sebab lesen premis dikeluarkan oleh kerajaan negeri. Awat tak reti sangat?

Awanama berkata...

Pelancong biasa paling lama 3 minggu atau 1 bulan je nak dok Malaysia tak dak nya sampai 2/3 bulan, dah bagi visa 2/3 bulan diorang dok lah 2/3 bulan kerja benda2 macam ni, kalau visa 1 bulan, bila habis imigrasen check kalau salah hantar le balik negara dema jangan bagi masuk 3 tahun.

tu salahnya BN, nak pelancong tapi pelacur yg datang, dah visa bagi 2/3 bulan.

Awanama berkata...

mana pembongkaran?ke mc n the geng pn layan pelacur2 smp terlupa nk bongkar cter rumah pelacuran ni?hahahaha

McTheory berkata...

Dah lama bongkar, tu la terlepas update blog. lain kali masuk wusya hari-hari..

Awanama berkata...

Jgn kta salahkan pas atau BN..bnda nie trjdi atas kta sndri krna xambil tndakn..