Isnin, 4 Jun 2012

PANASS!! Lagi Cerita Menarik Lendir Anwar dan Shamsidar!! #AnwarSeks


Lagi kisah Anwar dan skandal-skandalnya.. termasuk la jantan jambu dan bini kawan baik sendiri.. yeahh.. sama rata, depan belakang sama saja.








McTheory:
Mungkin ada yang pernah tengok, tapi masih ramai yang belum pernah..

5 ulasan:

mama carrie berkata...

mama mmg x suke kat BABI ni, dari dulu3 lagi (3 kali dulu tu) dan jugak bukan x percaye pendedahan tuan blogger. tetapi mama nak comment pasal foto kat atas...

kalau nak super impose pun buatlah betul2. ni nampak sangat cut and paste, menipu namenye. X rock lah. mcm mane pembace nak tahu credibility article kalau gambar tu terang2 palsu? haiiiii....

potong stimlah..

Awanama berkata...

"Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan."(Al-Maa'idah-Ayat 8)

Awanama berkata...

BOHSIA & BOHJAN SONSANG SEMALAYSIA. KESIAN KAMU SEMUA YG PERCAYA KEPADA SONSANG GANG

Awanama berkata...

nampak sangat gambar edit.....

Awanama berkata...

bangang sgt le sape yg percaya gambar ni.