Jumaat, 26 Oktober 2012

HOT!! Akibat Seluar Dalam Berlubang, Bapa ROGOL Anak!


Nafsu bila menggila dah tak kira halal haram lagi. Begitulah yang terjadi pada Wiwik, akibat seluar dalam yang dipakainya berlubang, betul-betul di bahagian ’sulit’, beliau menjadi mangsa kerakusan bapa tirinya.

Begitulah kretifnya Sumiadi (bapa tiri), lantaran fikirannya hanya terarah kepada seks, takkala terpandang seluar dalam anak tirinya berlubang nafsu jantannya terus bangkit dan anak gadis ini yang ketika itu berumur 17 tahun terus diragut kegadisannya.

Setiap peluang yang ada, dia akan mengheret anak tirinya ke bilik tidur untuk berhubungan seks. Lebih-lebih lagi Wiwik tidak banyak cakap, hanya menurut saja atas segala perilaku biadab si ayah tiri. Apa lagi Sumiadi memang pernah mengugut anak tirinya itu. “Kalau kamu cerita, aku bikin gila sama kamu!” kata ayah tiri penuh ugutan.

Hairannya, diperlakukan tidak senonoh semacam itu Wiwik tidak melawan, bahkan seperti menikmati dan merelakan apa yang dilakukan oleh bapa tirinya.

Skandal ini berlaku sejak 3 tahun lalu, hubungan sulit anak dan bapa tiri ini tidak pernah terbongkar sehinggalah si ibu mengesyaki hubungan terlarang Sumiadi (58) dan anaknya, lantas membuat laporan polis.

Dalam pemeriksaan Wiwik mengakui disetubuhi ayah tirinya sejak 3 tahun lalu. Berapa kali mereka berbuat, tak ingat lagi, kerana begitu kerapnya. Yang jelas, minima seminggu 3 kali. Sumiadi juga tak membantah keterangan anak tirinya.

Ketika ditanya pihak Polis, kenapa sanggup menoda pada anak tiri sendiri, jawab Sumiadi…“Celana dalam itu berlobang kok tepat pada garis episentrum. Bayangkan, Pak…! “Ujarnya tanpa tekanan. - Borak Kosong

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Saya mempunyai 2 org anak tiri perempuan yg kini berumur 25 dan 24 tahun.Saya kahwin dgn mak diarong dah 15 tahun.Sekalipun tidak pernah terlintas nak buat sesuatu yg tak elok pada diarong berdua.

Tanpa Nama berkata...

Good boy

Unknown berkata...

Mereka tidak cantik lettuw

Tanpa Nama berkata...

Saya mempunyai seorang anak tiri yg cukup sayang pada saya. Dahulu kami seperti bercinta..,Anak tiri saya pernah membuka branya ketika di atas motor dan menggeselnya di belakang saya... Selalu memeluk erat ketika menunggang motor.. tapi saya dapat mengawal nafsu terhadapnya.. begitu juga dia.. Akhirnya kami dapat melepasi semua dugaan itu dan menjadi ayah tiri yang baik terhadapnya..

Rohani Mohamed berkata...

Cerita yang bagus.. teruskan..
Tumpang Iklan
Sedap..bang..lagi..
Mantap..keras..pejal..besar panjang
>>>Baca Sini Kalau Berani!<<<