User Online

Politics Blogs

Seminar Autisme 2014

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Rabu, 16 Januari 2013

CELAKA LA Patrick Teoh Lu Hina Islam, Mau Mampus Ka Apa?


Pelawak, pelakon Patrick Teoh mengeluarkan kenyataan menghina Islam dengan menggelar Quran sebagai 'Tumpting Mother Fuckers'

Kenyataan tersebut dibuat melalui laman facebooknya semalam mencetuskan rasa tidak puas hati di kalangan Umat Islam apabila beliau secara terang-terangan menghina Agama Islam dan Al Quran.

Petikan di ambil dari MyMahasiswa.

Kenyataan tersebut dipercayai akibat rasa tidak puas hati beliau terhadap kerajaan PAS Kedah dalam isu mengeluarkan garis panduan Chinese New Year Celebration 2013.

Antara respon pengguna laman sosial ialah "Dia boleh kutuk kerajaan PAS Kedah tapi jangan hina Islam"

"Untuk itu, Patrick Teoh harus sanggup berdepan dengan akibat atas perbuatan biadapnya. Sama ada secara verbal, atau fizikal"

Difahamkan beliau sudah mengeluarkan kenyataan maaf dan memadam kenyataan berkenaan namun masih menimbulkan rasa tidak puas hati orang ramai.

Umat Islam tak dapat menerima perbuatan Patrick, kalau pun marah dengan Pas. Just maki Pas sahaja, jangan kaitkan dengan Islam dan Al-Quran.

Bullshit la Patrick, pergi mampus sama lu. Tolong pihak berkuasa ambil tindakan, jangan sampai perkara macam berulang lagi. Dulu si Namewee Babi, ni Patrick pula, sampai bila umat Islam nak dok diam tengok saja Agama kami dihina?


McTheory:
Memang celaka si babi ni..

4 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

ni la babi jadian,baru tau ka?

Gombug berkata...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...



Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...

Tanpa Nama berkata...

negara kita macam dah tak hiraukan kalau ugama lain menghina ugama Islam walaupon Malaysia is a 100% Muslim country.
tengok contoh paling mudah kat Pulau Pinang, Azan kat masjid pon kena di perlahankan, padahal PP tu terletak di dalam Malaysia and Malaysia is a Muslim country. Patut orang yg menghina Islam, tak kira siapa pon, patut di buang negara atau di lucutkan kewarganegaraan terus.. tanpa di beri peluang
Inilah petanda2 hari dah hampir nak kiamat, ramai yg dok menghina Ugama Islam dan Islam di tidas meluas.

Tanpa Nama berkata...

Cina menghina islam sebab mereka mengukur kejayaan hidup hanya dari sudut meterial, bagi mereka apa ada dengan melayu yang mengamalkan islam. Tidak hairanlah kalau mereka tidak faham soal jiwa dan rohani bagi penganut islam..kerana mereka bukan islam. Cuma satu sahaja yang mereka perlu belajar dan buat kajian mengenai melayu islam. Dalam sejarah melayu negara ini pernah dijajah berkali-kali tetapi setiap kali penjajah pergi tiada satu pun gereja melayu yang wujud di negara ini berbanding negara lain. Untuk itu perbezaan politik diantara melayu bukanlah sebagai pengukur untuk bangsa lain menghina dan terus menghina agama yang menjadi anutan melayu. Kalau lah melayu itu bukan islam Dap dan cina2 lain pun belum tentu dapat hidup selesa sehingga lupa daratan di negara ini. Kalau lu orang jahat kita orang lagi jahat, kalau lu orang busuk hati kita orang lagi busuk..nasib baik kita ada agama yang lu hina.

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review