Rabu, 16 Januari 2013

PANASS!! Khalid Samad Menikus Bila Pas Flip Flop Sokong Kalimah Allah Hanya Untuk Umat Islam!!


Semua orang tahu bahawa, Pas terpaksa menarik balik keputusan untuk membenarkan orang bukan Islam mengunakan nama Alah. Keputusan tersebut, dipersetujui oleh Hadi Awang, Nik Aziz dan Dewan Ulama Pas.

Disebabkan keputusan tersebut, salah seorang geng Anwarinas iaitu Khalid Samad umpama cacing kepanasan sekarang. Apabila dia juga terpaksa mengubah pendapat dan kenyataan dengan menolak pengunaan kalimah Allah pada agama lain.


Blog 1Peluru ada mendedahkan perbohongan Ahli Parlimen PAS Shah Alam, Khalid Ibrahim terpaksa menelan situasi sukar selepas Majlis Syura PAS semalam membuat keputusan kalimah 'ALLAH' dilarang penggunaannya oleh mana-man agama selain Islam dalam terjemahan kitab/risalah mereka. [BACA SINI ]

Ini kerana Khalid Samad merupakan individu dari Parti Islam (??) tersebut yang paling lantang menyokong penggunaan kalimah ALLAH dalam terjemahan BM penerbitan Kristian sejak 3 tahun lalu sehingga diberikan gelaran 'Khalid Gereja' oleh kebanyakan blogger yang tidak senang dengan pendiriannya.

Ekoran keputusan Majlis Syura PAS, Khalid Samad terpaksa menafikan sokongannya dengan pelbagai putar-belit setelah 'diserang bertubi-tubi' di laman Twitter. RUJUK SINI

Perhatikan imej di atas kita boleh melihat antara putar-belit Khalid Samad menyelamatkan 'tengkuk'nya dari dipancung oleh PAS walaupun jelas terdapat pelbagai bukti sokongannya terhadap penggunaan kalimah ALLAH oleh bukan Islam dalam terjemahan BM. (sila rujuk link yang dipaparkan untuk berita penuh)

Jika kenyataannya dalam portal2 pro-PR tersebut tidak benar, mengapa Khalid Samad tidak menyaman portal2 tersebut sedangkan personal ini sudah sinonim dengan aktiviti saman-menyaman!

McTheory:
Khalid ni celaka, dulu dia la pejuang yang dok gadai nama Allah..

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Khalid celako celako celako

Anti Parasit berkata...

Perangai set2 parasit ni mmg gini. Banyak kepala dan muka; tukar ikut suka.

Tengok poster kt link aku apa yg depa buat:

http://postimg.org/image/yt1vusewh/