User Online

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Sabtu, 2 Februari 2013

PANASS!! Afdlin Shauki Kecewa Dengan UMNO, Join PKR?



Apa ni Afdlin? Tiba-tiba boleh berada di program Pakatan ni? Kalau sebelum ni Afdlin menunjukan imej anti Pakatan, namun tiba-tiba boleh pulak dia join sekali Anwar siap duduk atas stage lagi. Apa motif Afdlin buat begitu? Adakah disebabkan video dibawah?




Sebab video politik tonggong ni Afdlin jadi takut lalu sanggup menghambakan diri ke program Pakatan? Tolong la Afdlin, jangan jual maruah macam tu. Malu la orang tengok! Baca penjelasan Afdlin mengenai video tonggong tersebut.

Terkeluarnya video politik tonggong ni menyebabkan Afdlin Shauki kena hentam teruk! Lalu Afdlin menjawab di dalam FB nya seperti dibawah,



Kalau nak Sambung baca boleh klik Sini

Selepas dihentam teruk, Afdlin bagai kurang dengan UMNO dan membuat kerjanya sendiri, dan tiba-tiba muncul diatas stage bersama Anwar. Apakah Afdlin mahu dilihat neutral?


McTheory:
Orang yang makan kedua belah pihak ni, selalunya lagi teruk kena!

11 Komen Pembaca:

Pemikir berkata...

tak faham

Tanpa Nama berkata...

rsnya afdlin dh keluarkan kenyataan bls mengenai video tongong beberapa minggu yg lepas, dlm fb beliau, beliau akui beliau masih lg ahli umno cuma beliau sudah tidak berminat hal politik kerana lebih kepada usaha membantu palestin dgn projek br beliau membina masjid dan program kemanusiaan, parti pembangkang cuma mengambil kesempatan itu dgn kononya anwar ni prihatin isu gaza lebih2 lg selepas lawatan dato seri najib ke gaza minggu lepas, jd x timbul isu afdlin bertukar parti...lgpun secara logik, mn data usd 700,000.00, mana anwar dpt duit tu sedangkan dia tidak bekerja? adakah kutipan dr ahli2 pkr n sekutu pembangkang mampu dapat jumlah yg besar tuh... tu yg patut penulis b log kupas....

Tanpa Nama berkata...

yg jd psoalan,knapa afdlin sanggup naik sepentas dengan anwar? hmm..

Tanpa Nama berkata...

jgn d jdkan kmbing hitam dah....dkat p/raya ni biasanya bnyak org ambil ksempatan utk mraih undi..sdiri mau ingat sbb kesannya sendiri yg tanggung.

Tanpa Nama berkata...

afdlin ke program atas dasar kemanusiaan.Afdlin duta Aqsa Syarif. Atas tujuan prihatin utk rakyat Palestin tanpa mengira fahaman politik. Itu sikap yg perlu dicontohi.. Jangan jadi mcm pas bila Nasharudin ikut Najib dah dipecat..

undi PAKATAN RAKTAY berkata...

pasl ustaz nasha, baca kt blog ni psl pe dye dipecat dari jawatan majlis syura ulama pas http://selamatkanpahang.blogspot.com/2013/02/ingatkah-nasha-dua-tuan-guru-hampir.html

undi PAKATAN RAKYAT berkata...

pasl ustaz nasha, baca kt blog ni psl pe dye dipecat dari jawatan majlis syura ulama pas http://selamatkanpahang.blogspot.com/2013/02/ingatkah-nasha-dua-tuan-guru-hampir.html

Tanpa Nama berkata...

Very good information. Lucky me I found your blog by
chance (stumbleupon). I've saved as a favorite for later!

Have a look at my page; wiki.worldweb.com.br

Tanpa Nama berkata...

It's going to be finish of mine day, except before ending I am reading this enormous piece of writing to improve my experience.

Look into my blog post ... 12292

Tanpa Nama berkata...

Very soon this web site will be famous among all blogging and site-building people, due to it's pleasant posts

Also visit my web blog ... Building Permits
My web site - Congressman McKeon

Tanpa Nama berkata...


Many thanks for sharing this excellent site. i SUCK i KNOW

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review