User Online

Politics Blogs

Seminar Autisme 2014

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Rabu, 6 Februari 2013

PANASS!! Anwar Kata Tarian Bogel Di Kulim Hal Kecik!!



PKR sebuah parti berbilang kaum. Melayu, cina dan india. Namun nominan parti adalah melayu. Ketua parti orang Islam (setahu Mc la). Hampir 70% ahli PKR adalah melayu, tapi belum tentu Islam. Sebab PKR ni pluralisme dan menyokong kebebasan beragama.

PKR juga menyokong LGBT, satu pertubuhan khas untuk menyokong seks songsang. Mereka memperjuangkan keperluan seks lesbian, gay, pondan dan biseksual. Kata PKR, mereka ini juga manusia, jadi keperluan mereka perlu dijaga.

Jadi apa nak heran sangat dengan tarian separuh bogel di Kulim ni. Itu pun korang nak bising ka? Nama PKR dah sinonim dengan seks bebas. Setakat separuh bogel ni takdak hal la. Kalau PKR menang, nak buat konsert berbogel pun nescaya akan diberi lesen.

Kalau tak percaya tengok apa Anwar cakap pasal tarian separuh bogel ni..

Wartawan tanya dia jika berlaku perkara yang kurang sopan, parti itu akan mengambil tindakan terhadap mereka yang bertanggungjawab ke? Malah  ditanya apakah bentuk tindakan yang bakal dikenakan, Anwar kata:" Tak tahu lagi apa tindakan, tapi kalau ronggeng sikit-sikit nak ambil tindakan apa bendanya?

Bagi Anwar benda ni kecik, hal habuk, boleh sapu simpan bawah karpet. Ada apa hal dengan separuh bogel? Anwar siap berbogel satu Malaysia tengok, setakat separuh bogel ni, bukan satu kesalahan.

Kalau rasa nak tengok tarian tiang dapat lesen, konsert bogel ada di Malaysia, dan perkahwinan diantara lesbian dan gay. Silalah UNDI PKR!!


McTheory:
setakat main punggung tu.. ada apa hal?

12 Komen Pembaca:

umNgok berkata...

bukan umNgok pelopor seks bebas ke?

Pejuang Bangsa berkata...

MB Selangor la pelopor sex termasyhur... mai la selangor mcm2 ada

Walinong Sari berkata...

Tarian sebegini boleh diadakan dimana-mana jika PKR kunonmya akan menang PRU13 nanti
- 11:58:48 AM Wednesday, February 06, 2013

Tanpa Nama berkata...

Tuhan dah tunjuk bayang-bayang macam mane kalau PR memerintah. Ni pun kalau pencacai tak paham2 lagi, tak tau lah. Mangkuk Hayun.

Tanpa Nama berkata...

umprono bukan suka seks ka?

Tanpa Nama berkata...

SEKS TU SATU KEPERLUAN...DAH FITRAH TAPI YG MASALAHNYA BAGAIMANA IANYA DILAKSANAKAN ADA TERM & CONDITONYA?ADA OTAK PIKIR SENDIRILAH..KITA NI MANUSIA BUKANYA HAIWAN..PI BACA SEJARAH KAUM NABI LUT YG DIMUSNAHKAN OLEH ALLAH..KENAPA YA?

Tanpa Nama berkata...

Kalau benda ni tak benar, sanggup ke kedahkekl tanggung dosa di akhirat nanti? sy pun org umno jgk, tp persoalannya kalau benda ni tak benar macm mana?

'Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan.' surah al hujurat, ayt 6.

Sy nk pesan kedahkekl, mskipun sokongan kita trhadap umno, tolong selidik dulu berita yg dibawa... ada tak kita tanya empunya diri betul ke benda yg dikatan tu. jangan sbb sokongan kita ke umno dgn cara ni Allah laknat kita... nauzubillah... hrp kedahkekl jgn melenting, sy cuma nasihat. Wassalam

McTheory berkata...

kat mana yang tak benar? kenyataan Anwar.. boleh rujuk di Malaysiakini.. harap terbuka. Ini bukan blog fitnah.. harap maaf ya saudara. Jangan malukan diri sendiri..

Tanpa Nama berkata...

bangsa lain duduk diatas gelak besar kahkahkah melihat orang2 melayu bergaduh sesama sendiri yg bodohnya orang2 melayu lagi senanglah bangsa lain menawan malaysia ......orang2 melayu bodoh (yang berkenaan)

Tanpa Nama berkata...

Aku tak fhm knp kau kata tanpa nama 5:30 memalukan diri sendiri. Tang mana? Dia cuma nasihatkan kau, ingatkan kau, nampak sgt kau tak boleh terima nasihat kan? Kau ni pn satu, dia tanya sama ada benar ke tak, kau hentam dia ckp tak benar. Kalau ikut betul2 ayat quran dia bg tu, cara betul kau nak pastikan berita kau kat blog kau ni sahih dan benar, kau kena tanya satu2 empunya kenyataan. Bukan merujuk tabloid je, sbb mungkin akan terjadi salah fhm oleh kau sendiri ataupun wartawan berita tu. Kau pasti ke zero fitnah kat entri2 blog kau ni? Kau kena ingat wei, berhati2 kalau org sebarkan berita2 dari kau in the end sebenarnya fitnah kau tanggung kat akhirat dosa berantai kau tu. Umno mmg camni, tak boleh terima nasihat. Keras kepala. ABU

Tanpa Nama berkata...

baik ko tanya Anwar kenapa dia layan pelacur lagi bagus la. kat mana dia punya jam omega kalau dia tak layan pelacur.

Melayu bangang, melayu PAS dan PKR, sebab mereka sanggup jual hak bumiputra semata-mata nak pancing undi DAP. bukankah itu bangang namanya?

Tanpa Nama berkata...

HamPAS dok diam ja....

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review