Khamis, 2 Mei 2013

PANASS!! Lagi Video Memalukan Nurul Izzah Tersebar!! #TolakPR #PRU13



Mesti Nurul Izzah termalu kan? Tu la, lain kali jangan suka memfitnah orang. Lebih banyak penipuan, cybertoorpers, jentera dan penyokong pembangkang akan didedahkan selepas ini. Pelbagai papan tanda, sms, posting online di twitter, fb dan sebagainya sedang disebarkan menggunakan logo BN. Menjelang saat-saat akhir akan lebih banyak taktik kotor digunakan oleh pihak-pihak tidak bertanggung jawab ini.

Jangan termakan dengan politik keji PR ini. Jangan percaya dan jangan buat keputusan salah bersandarkan emosi disebabkan taktik kotor pembangkang ini. BN menyokong pilihan raya yang bersih, adil dan telus. Malangnya yang mengotorkan pilihan raya ini adalah pihak yang kononnya berdemonstrasi menuntut pilihan raya yang bersih. Nampak sangat hipokritnya kan....


McTheory:
Nak malukan orang, diri sendiri yang malu!

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kami nak tolong izzah bersihkan jari dia 5.5.2013 nanti.
Kami janji akan gosok jari Izzah perlahan-lahan.

Izzah kami akan layan macam bidadari.

Tanpa Nama berkata...

Celup je dalam cuka getah. Gerenti tanggal habis.

Tanpa Nama berkata...

Bagi gualer gua ada idea yg gilerrr sket calit kat hidung. Ada berani ke nak gosok hidung guna clorox or sabun cuci, confirm bulu hidung tanggal. Lagi ganas sikit, calit kat lidah, adehhh alamat ada yg kojol lepas pangkah hehehe...

Bingai @ Bangang berkata...

PRU13-Doa Dan Harapan Seorang Anak di TendangTerajang

Tanpa Nama berkata...

Apa la... Memang la dakwat tu x kekal 100% dlm seminggu ni. Tp dakwat tu x kan boleh hilang 100% dlm seminggu ni. Kesannya tetap ada la....

hashim arshad berkata...

saya setuju.semua gambar yg saya lihat masih ada kesan lagi.so dalam1 hari mustahil hilang 100%.

Tanpa Nama berkata...

jom pakat kulum jari izzah lepas dia mengundi.confirm tak sampai satu jam dakwat tu hilang. he..he.. pastu baru buleh sebar dalam blog.

Tanpa Nama berkata...

potong je jari tuu..

Tanpa Nama berkata...

公告社会人士,
主席MCA GOMBAK叶金福住Taman Desa Jaya,吉隆坡甲洞是一个佛教信仰叛徒。
1)他用权力暴力试图打僧侣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR
2)他用 权力叫警察和外人到来佛教神圣的地方,试图抓佛教僧侣。僧侣做错了什么?
3)他用权力吃佛教协会的金钱。
4)他用权力骗妇女的钱和破坏别人的家庭
5)他是一个邪恶和说谎的人

Memberitahu kepada orang ramai,
Ketua MCA Gombak YIP KUM FOOK yang bertinggal di Taman Desa Jaya, Kepong, Kuala Lumpur ialah seorang pengkhianat Buddha.
1) Dia guna kuasanya upah kumpulan ganas cuba menukul Sami Buddha SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KL.
2) Dia guna kuasanya suruh polis dan orang luar pijat tanah suci Kuil, cuba menangkap Sami Buddha tanpa kesalahan.
3) Dia guna kuasanya makan wang persatuan Buddha.
4) Dia guna kuasanya tipu wang perempuan dan merosakan keluarga orang lain
5) Dia benar-benar orang jahat dan penipu

Inform the public,
Head of MCA Gombak YIP KUM FOOK stay at Taman Desa Jaya, Kepong Kuala Lumpur is a traitor Buddha.
1) He used his powers wage violent of groups tried hammer Buddhist Monk at SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR
2) He used his powers to order police and outsider to step the Holy place, try to catch the Buddhist monks without wrongdoing.
3) He used his powers to corruption money of Buddhist associations.
4) He used his powers to cheated women's money and broken people family
5) He’s totally evil and lying
By MCA RAWANG