Rabu, 19 Mac 2014

HOT! Lepas Wan Azizah, Nurul Izzah Pula Kena 'MAKI' Dengan Peniaga!! #PRKKajang #ComeyFunApalah nasib malang anak beranak Wan Azizah dan Nurul Izzah. Semalam Mc ada siarkan posting Wan Azizah kena 'sound' dengan peniaga gerai berasal dari Perda, Permatang Pauh yang menumpang berniaga di gerai di Sungai Kantan, tengok SINI.

Hari ini pula giliran anak perempuan sulungnya pula kena basuh dengan makcik gerai yang berniaga di Taman Mesra, Kajang. Apa tidaknya, makcik itu sudah berniaga sejak 11 tahun, akhirnya gerainya diarahkan roboh oleh Kerajaan PR Selangor.

Mau tak bising makcik tu!!


Kesian tengok Nurul Izzah kena bising. Kata makcik tu, sejak PR memerintah Selangor, gerai Melayu banyak yang kena roboh. Bila nak undi baru datang melawat. ''Apa punya haramjadah" kata makcik itu dengan garang. Sudahlah nak robohkan gerai orang tanpa bagi alasan atau berikan tempat pengganti, ada hati lagi nak sibuk minta undi simpati.


Gambar dari blog CTS


Lepas kena SOUND dengan makcik tu, Nurul Izzah pun terus angkat kaki. Kalau tak lari, mau berlori kena maki. he he he..

P/s: Sapa suruh tak buat kerja, orang jaga rakyat, korang sibuk jaga punggung masing-masing..bila kena maki.. padan dengan muka..

McTheory:
Kesian Izzah.. dah la single mingle.. tahan le ja Izzah oii.. he he..

1 ulasan:

hangkedee berkata...

Padan muka. Jubur perjuangan ku.