Ahad, 20 Julai 2014

HOT!! Nga Kor Ming, di balun Teruk Oleh Pengikut Facebookersnya.. #MH17


Nga Kor Ming ni cuba nak meneguk di air yang keruh, tapi akhirnya, dia sendiri kena ketuk!


Selepas sahaja Nga Kor Ming  membuat posting tersebut, beliau terus dikritik teruk oleh ahli keluarga mangsa dan penguna facebook yang lain.

Cuba komen dibawah yang agak menarik,






Ada juga pembodek Nga yang nak backup.. he he..


Di bawah ni komen dari keluarga mangsa.. memang setepek kena muka Nga..


Nak lebih terang dan jelas.. Mc dah copy n paste kat bawah ni..

You want the truth YB...the truth is my family lost a woman who was a wife...mother....grandmother....sister....cousin to many of us. Shut the fuck up !! Why blame MAS...the entire world is not blaming MAS and you call yourself a Malaysian MP !!. Why not head to the Russian embassy and demand they allow us full excess to the crash site ? What bloody truth !?? The truth is our love one is gone and here you play politics !! Are you a baboon ? A wanker ? A damn fool with no heart for our pain that we and many like us are going through here and all over the world !!?? Do not make me curse you and your entire family for diluting the magnitude of this tragedy by asking questions which many here already know !!?? There is a time and place for you to dwell into MAS for your political gimmick...this is now the time for us the families and you the leaders to fight for us so that we get the remains and whatever belongings is left as a form of comfort. We have a love one only god knows in what senseless situation in a field and here you talk about MAS !!?? We will not forget how you are trying to hoodwink for political mileage our loss of a love one with your leading question !! The truth is...you have proven now to me and my family and many Malaysians you are not fit to represent us. You are nothing but a fucking publicity whore !! WE HAVE A LOVE ONE WHO WE HAVE LOST YOU BLOODY BASTARD !! You are a disgrace to humanity !! I am sad and angry at those responsible for the senseless murder of our love one BUT I am disgusted by your lack of sensitivity towards we who had a love one on board !! If we lived in a world where laws did not exist and if I was not a better person...if I saw you...I would call you out and give you a beating your next 10 generations would feel. You have disgusted me to my very core !!

McTheory:
Kita tak perlu nak jawab.. rakyat Malaysia makin cerdik sekarang ni..

19 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

I can explain..u adalah cina umpama babi,yg kotor tinggal di malaysia,

Tanpa Nama berkata...

Stupid MP and stupid DAPig macai...never respect to those who are grieving. ...pls get out of Malaysia...u are not welcome here....ubare not true Malaysian

Tanpa Nama berkata...

This comment has been removed.
The IP of this commentator also has
been suspended for promoting
hateful content.

Tanpa Nama berkata...

Tak lama lagi mampos eksiden la babi ni...
mata terbeliak mcm kpl sink..

Tanpa Nama berkata...

inilah otak pembangkang. semua benda nak kaitkan dengan kesalahan orang. depa saja yang betul. lebih lebih lagi jika ada yang dapat dikaitkan dengan PM dan isteri. Hang pi la jadi pilot tengok boleh ke tak bawa flight ikut sukahati hang.

Tanpa Nama berkata...

Great note.most of retard msian MP especially PR were insane..just throw question by hopping he regards as thrue human. In capacity of mp he had a right to see MAS in the office rather then online barking like stray dog..shame to hve stupid mp...in the line

Tanpa Nama berkata...

komunis pakai kot, tetap komunis. tak caya, tengok putin dan pemimpin china komunis!

Tanpa Nama berkata...

Ada macaii babi PAS sekor tu xnk backup cina ni ker? Ada sekor babi belaan PAS yg suka selit masuk blog mc ni, wahhh bkn main juah dia dgn angkatan PAS babi DAP.. Klu sehari xjilat DAP atau xkutuk UMNO babi PAD sekor tu panas xleh duk.. So macai babi PAS inilah punca Ngor laknatullah ni berani sgt...

Tanpa Nama berkata...

what a great response by Parwaiz Win,..this so called MP is worst than any whore, pigs, satan on earth...as an MP can he understand the sadness in people who lost their loves one..does he not understand the law and the regulation in international affair. does he not know the rules an regulation in air route..is he so called "smart" by winning his MP seat..listen to the explanation given by people in the airline industry..they have answered your stupid question many time...don't bloody get your political mileage in this sad situation..SIA plane was just behind MAS...if this happen to SIA, will you be asking the same question...focus on what you can do to improve political condition in Malaysia..you know DAP has done enough trouble to the country..inmature political party..

Tanpa Nama berkata...

Jom boikot nga koh meng punya old town white coffee and let him know that Malaysian cannot tolerate his cheap publicity stunts.

Tanpa Nama berkata...

Jom boikot nga koh meng punya old town white coffee and let him know that Malaysian cannot tolerate his cheap publicity stunts.

Tanpa Nama berkata...

STUPID ''YANG BODOH''
IKF U NO NUT ABOUT AIRLINE ROUTE PLEASE DONT BE SO STUPID KEEP YUR COOK DOWN

Tanpa Nama berkata...

Bodoh punya YB. You memang celaka, orang ambil perihatin tentang kesengsaraan kepada apa yang berlaku tapi you tidak, tapi you cari untuk mengsasikan issue ini, you pergi luar negara pakai airplane apa hah? Kasi you jgn naik apakapalterbang pun. Kasi boycott sama you. You betul murahan punya YB, kenapa orang pilih you jadi YB babe....lue tak betul lah......patut you ada atas MH17....
Orang lama 1957

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

SIMPLE DEMAND TO BANGSAT NGA...

PLease get out from Msia if you are continously create havoc and problem to national harmony and Malaysia integration. Msia do not require so arrogant MP like you. We want GOOD Chinese to stay in this Tanah Melayu and be good friends of the Malays.

Chinese Kiasu, pls be more responsible and respect RUKUN NEGARA.

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
tukang telek berkata...

Pemimpin DAP yg tiada pengetahuan dan pendidikan yg lebai PAS sangat sanjung.

Tanpa Nama berkata...

Dasar siPENDATANG Cina-RASIS-DAPBANGKAI-PELAHAP-KANGKANG-BABI! Patut dah lama MAMPOS!

MAS mesti saman BERBILLION Eurocontrol/EU-NATO-JAHANAM dan rejim Ukraine dari awal lagi – tolonglah K’jaan kita tunjukkan KETEGASAN mcm. Russia; yg. membidas media-media ZIONIS di Barat serta Barat/NATO (yg. sudah dikuasai ZIONIS-Israel)! Ini ialah kerana kenapa EuroControl/NATO tak tutup "flight zone" tersebut yg. merupakan kwasn perang kpd. sy. penerbangan awam, dan kenapa rejim Ukraine (melalui Menara Kawalan Udaranya) tu PAKSA MAS terbang 33, 000; walaupun MH17 minta naik 35, 000 (lihat - di http://thekl-chronicle.blogspot.com/2014/07/ukraine-authority-instructed-mh17-to.html, Ukraine authority instructed #MH17 to fly at 10,060m, says @MAS, July 18, 2014; dan di http://rt.com/news/173976-mh17-crash-questions-ukraine/ , Malaysia MH17 crash: 10 questions Russia wants Ukraine to answer, July 18, 2014!

Eurocontrol adalah di bawah tanggungjawab EU-NATO - mereka yg. bertanggungjawab atas pemeriksaan dgn. terperinci setiap "Flight plan"! Takkanlah mereka nak biarkan mana-mana sy. penerbangan ikut flight plan sendiri - ini amat tak logik kerana EU-NATO amat takut 'PENGGANAS' menceroboh ruangan udaranya (lihat di http://anotherbrickinwall.blogspot.com/2014/07/sia-took-same-risky-route.html , SIA took same "risky route" , July 19, 2014!

Makcik Sambal Belacan.

Tanpa Nama berkata...

Baru skrg ke nk boikot old town kafir xde halal tu? Lembapnya otak org Melayu.. Sptutnya sejak dlu lg, masa old town hidang kaki katak dlm mee goreng tu korang dh boikoit.. Skrg dh terlmbt.. Babi Nga Kor DAP ni dh kaya raya dhh