Ahad, 7 Disember 2014

@MukhrizMahathir HENTAM Naib Presiden US!! #KedahSerataRata


Kita sedar bahawa US adalah sekutu terbesar Israel dalam menjana dan membina semula negara haram di atas tanah Palestine.

Bahkan kita tahu, senjata, kewangan bahkan teknologi semuanya datang dari US. Khasnya untuk menentang Palestine, meningkatkan keselamatan, seterusnya menjajah negara Islam yang semakin dirundung malang itu.

Senjata pembunuh US itulah yang membunuh ribuan kanak-kanak dan ibu-ibu yang tak berdosa di Palestine. Dimana keadilan dunia? Negara mereka dijajah dan mereka ditindas!

Kemudian, kini US boleh bangun bercakap mengenai keadilan dan demokrasi? Kononnya merekalah pejuang keadilan. Mereka umpama pembunuh yang menasihati orang supaya jangan mencubit!

Perkara ini turut dirasai oleh Dato Seri Hj Mukhriz Mahathir apabila beliau membidas keras terhadap perbuatan tersebut.


"How does US supply of deadly weapons to Israel killing innocent Palestinian women & children help promote democracy & justice?"

Atau dalam bahasa melayunya.

"Bagaimana US yang membekalan senjata maut kepada Israel untuk membunuh wanita Palestin dan kanak kanak yang tidak berdosa, boleh membantu mempromosikan demokrasi dan keadilan?"

US mahu Malaysia bersikap adil terhadap Anwar? Kononnya kita sekarang berlaku kejam. Apakah US sebenarnya tak sedar diri. Betulkan diri mereka dulu sebelum campur hal negara orang lain.

sumber www.mukhrizmahathirfc.com

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jadi yg. UMNO biarkan WARGA ASING jadi CEO MAS apasal?!

Patutnya ISMA/NGO-NGO Islam-Melayu-TULEN MENYAMAN Khazanah Nasional/Kem. Pengangkutan kerana MENGGADAI MAS pd. warga asing - dgn. mengambil CEO Jerman ni! Dahlah paramugari Islam/Melayu MAS diDISKRIMINASI pakai tudung dan diPAKSA hidangkan arak!

Inilah akibatnya bila si PENGKHIANAT-LIBERAL Islam/Melayu terus MENGUASAI UMNO - keuntungan/WANG melebihi segalanya termasuk identiti/KEDAULATAN NEGARA ISLAM kita ini serta ISLAMhak umatnya!

Dahlah si HIPOKRIT-KEPARAT NGO Tranparency International yg. asyik nak masuk hal-ehwal kat Malaysia ni berpusat di JERMAN, pusat ZIONIS no-1 di EU - lihat di http://www.presstv.ir/detail/2014/02/22/351741/germany-offers-to-represent-israel/, Germany offers to represent Israel in some Muslim countries, Feb 22, 2014!

Tengok sajalah RASUAH berleluasa kat Jerman - lihat di http://wolfstreet.com/2013/12/30/leaked-confession-cesspool-of-greek-german-corruption-2/, LEAKED Confession: Cesspool Of Greek-German Corruption, by Wolf Richter, December 30, 2013!

Bahkan kat Jerman yg. kononnya negara industri-no-1 kat dunia, lagi lawak! Banyak flat-flat yg. dibina oleh sy. gergasi yang MEMONOPOLI industri pembinaan/perumahan (selalunya dari keturunan Jerman terkaya, berzaman) untuk si miskin terutamanya puak imigran - dinding nipis dari 'cardboard'! Itulah jenis dunia KAPITALIS Barat/Zionis-PENIPU/PEROMPAK/amat TAMAK!

Dan lebih dari 300 serangan ke atas MASJID-MAJID serta umat Islam di Jerman - tapi 88% kes tak diselesaikan pun oleh POLIS mahupun PERISIKnya yg. disyaki dikuasai ejen NAZI/ZIONIS-anti Islam- lihat di http://www.islamophobiawatch.co.uk/turkish-parliament-report-88-of-attacks-on-german-mosques-unsolved/#more-38818 , Turkish Parliament report: 88% of attacks on German mosques unsolved, Posted on November 20, 2014 by Bob Pitt , Today’s Zaman, 2014!

Dan lihat ini di mana disyaki puak PERISIK Jerman BEKERJASAMA dgn. puak NAZI-anti Islam untuk MEMBUNUH lebih kurang 10 orang, yg. MAJORITI usahawan Turki-Islam - di http://www.wsws.org/en/articles/2013/11/14/nsu-n14.html, New evidence points to German secret service collaboration with far-right NSU, By Christoph Dreier , 14 November 2013!

Nenek TUA Sambal Petai.

Tanpa Nama berkata...

Teruknya komen...apa kene mengena dengan mas..ini strategi business..yang tak kena mengena dgn MAS tak payahlah bising2..

Tanpa Nama berkata...

Oi anon 9.47 pg, jgn. nak MENYAMAQlah dan BANGANG lu nak MAMPOS! Yg. lu nak TUTUP mulut aku apasal - lu saja boleh bising; PI BERAMBOS!!

Jadi lu pikiaq sy. penerbangan NEGARA ISLAM ini (dahlah bukan swasta) senang-senang pi beri kat omputih jadi CEO - itu biz saj buat lu?! Dan MAS kepunyaan NEGARA ISLAM ini, MENDISKRIMINASI paramugari Islam utk. pakai tudung dan di paksa hidang arak - itu biz saja buat lu?!

PI MAMPOS lu JILAT KANDANG si PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM -si-ejen-ZIONIS-no-1!!

Nenek TUA Sambal Petai.

Tanpa Nama berkata...

Nak hentam pucuk pimpinan UMNO pun tak boleh , cam mana nak hentam En Bidin VP AS.

Yang degil dengan AS , Gadaffi dan Saddan dah mati itu pun setelah di tarik keluar dari lubang, nak Mahathir juga ditarik dari lubang taik................

Tanpa Nama berkata...

Nak hentam pucuk pimpinan UMNO pun tak boleh , cam mana nak hentam En Bidin VP AS.

Yang degil dengan AS , Gadaffi dan Saddan dah mati itu pun setelah di tarik keluar dari lubang, nak Mahathir juga ditarik dari lubang taik................