User Online

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Rabu, 18 Mei 2011

KASI PANAS!! ANAK BOB LOKMAN TERBIAR??


Oleh Satu Hala - Malaysia Instinct

Kita semua tahu masa Bob Lokman umum masuk Pas....dia bagi alasan dia merasa berdosa melihat anak dia hanyut....

Dia gagal sebagai bapa...habis semua orang....satu Malaysia campur kerajaan semua kena maki hamun...

Semua gara-gara anak dia rosak pasal perangai dia sendiri sebenarnya...

So masuklah Pas....entah apa punya redemption atau cara bertaubat dia buat...aku tak faham....nak kembali kepada Allah SWT...tapi melalui Pas...

Gasaklah....


So ingat bila sudah buat pengakuan join Pas...bagitahu punca pasal anak rosak pasal tak berikan perhatian...Bob Lokman insaflah...luangkah masa dengan keluarga dan anak...

Ropanya....ingatkan panas sampai petang...hujan di tengah hari

Kalau dah dasar kaki pantat...tak berubah punya...

Baru ni masa Presiden NUJ Malaysia, Hata Wahari berucap di markas PAS Taman Melewar...MC malam tu...tak ingatlah siapa nama dia....cakap...Bob Lokman sangat popular dalam PAS...

Undangan berucap tak putus-putus......dan best part...MC orang Pas tu sendiri mengaku....'DAH BERMINGGU BOB LOKMAN TAK SEMPAT BALIK RUMAH...SIBUK PENUHI JEMPUTAN"

Lojiklah kan...mesti Pas usung Bob Lokman sana sini punya...selebriti tak seberapa la katakan.....

Apa pun...burit mak si Bob Lokman la kan.....ingatkan dah join Pas jadilah orang baik...rupanya jadi orang Pas ....yakni MUNAFIK....

Samalah perangai lama...tak reti nak balik rumah....tak reti nak ambik tahu hal anak-anak....dasar kimak punya manusia....jadi baik pakai serban....tp perangai babi tak hilang....

Nanti maki kerajaan balik.....


McTheory:
Kerajaan jugak yang salah..

11 Komen Pembaca:

Anak Lenggong berkata...

Dia masuk PAS bukan sebab nak mendalami islam tapi hanyalah untuk menyebat duit kutipan derma yang di berikan oleh penyokong bodoh PAS...biasalaa..nak hidup ..jadik artis pun dah semakin malap so tukar kerja laa jadi pacacai PAS..

Tanpa Nama berkata...

bongok nye..hebat sangt ke bob tu..ni kes x dpt job la ni..masuk pas nak glamour kan diri..berlakon hampeh..x sedar perut boncit mentedarah macam2 masa jadi artis haprak..

Tanpa Nama berkata...

sapa x kenal Bob lokman..dah la perasan bagus..income da x da, nak jadi selebriti dah tak laku.... terpaksa la masuk Pas harapkan orang Pas huloq

syafii berkata...

serius jahat gila komen korang..ada x bob kutuk ko..artis pakai seksi korang xcakap ape..nak tanya ni mana lagi ok org yang dulu xpenah solat dgn org yg skrang solat?..satu lagi org yg solat yg buat benda jahat dgn org yg TAK solat tp buat baik?

Tanpa Nama berkata...

BOB LOKMAN BOROI nih ingat dengan masuk PAShit tu semua dosa yang dilakukan dia kan diampunkan tuhan?dia ingat dengan masuk PAShit dia akan kembali jadi suci dan bersih seperti kain putih?janganlah kau bermimpi boroi!sebenarnya dosa kau semakin bertambah selepas kau jadi ahlul PAShit!kerana kau bersengkokol dengan golongan PAShit tu yang terbukti munafik dan sesat!kau denga ahlul PAShit kau tu memang dah sesat!

Power Ranger berkata...

dh la, si bob spongebob tu dh dpt tiket syurga drpd nik aziz, tu yg x takut dosa tu, dh kebal, ekekekeekkekekek

Tanpa Nama berkata...

Bodoh, die xpenah mintak bayaran utk ap2 pun dr PAS, dh kene dosa fitnah

Tanpa Nama berkata...

Klu nk ikut logic, masuk dlm PAS lg xde job, nk ckp psl badan orng, mcm ko tu perfect sgt

Tanpa Nama berkata...

Nk sound ko pun kesian la, nama pun power rangers

Tanpa Nama berkata...

Nk sound ko pun kesian la, nama pun power rangers

Tanpa Nama berkata...

Abis tu, cara ko komen ni ble tambah pahala ke?
Ke ko rasa ko bleh handle neraka?

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review