Selasa, 12 Februari 2013

PANASS!! Ketua Bahagian UMNO Langkawi Bagi BR1M Kat Warga Burma??Gambar inilah yang sedang disebarkan oleh para pencacai cybertroopers dan bloggers pakatan kononnya Dato Nawi Adun Kuah merangkap Ketua Bahagian Umno Langkawi sedang menyampaikan bantuan BR1M kepada warga Burma di Langkawi..

Pencacai cybertroopers pakatan ni sengaja mereka reka cerita kononnya memang ada warga Burma dapat bantuan dari Kerajaan..Baca print screen dibawah..Akhirnya tuan badan yang dimaksudkan iaitu Dato Nawawi Ahmad masuk memberi komen bahawa dakwaan yang dibuat ini semuanya fitnah dan satu pembohongan.

Medan Tempur telah mengambil semua screen shot ini untuk buktikan bahawa, cai Pakatan memang suka memfitnah. Hinggakan perkara tak betul pun depa fitnah sesuka hati.

Penjelasan yang diberikan Dato Nawi dibawah ini membuatkan pencacai pakatan diam dan akibatnya, Dato Nawi akan bawa isu ini kepada peguam Umno untuk ambil tindakkan seterusnya kepada pencacai pencacai pakatan..


McTheory:
Saman saja Datuk, tunggu apa lagi.. samannnnn..

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pencacai2 bangang ni mmg dh di ajar utk memfitnah...baik pencacai PAS mau pun PKR. Mereka ingt ADUN Kuah ni bodoh mcm dorang!!..Jgn tunggu lama2 lg Datuk...cpt buat tindakan bior pns ponggong pencacai2 nih!!