Jumaat, 3 Mei 2013

PANASS!! Video Sumpah Laknat di Mekah, Rafizi Ramli Pun Sokong Saiful Bukhari? #TolakPR


Mc pun terkejut semalam apabila page Kami Bersama Rafizi yang merupakan page rasmi penyokong Rafizi telah meng'upload' video Saiful Bukhari yang bersumpah laknat buat kali kedua. Bahkan kali ni Saiful dengan berani, bersumpah di hadapan Kaabah untuk membuktikan beliau berkata benar.

Mc sempat membuat print screen semalam,


Mungkinkah Allah SWT telah membuka hati Rafizi dan penyokongnya untuk mengakui video Saiful bersumpah dihadapan Kaabah ini, membuktikan dakwaan beliau diliwat Anwar adalah benar. Atau ada Rafizi mempunyai agenda lain perjuangan peribadinya sendiri?

Pada sesiapa yang belum tengok video Saiful Bukhari tu, boleh tengok kat bawah,


Apa yang menyedihkan, video sumpah laknat ni pun ada pencacai PR yang sanggup pertikaikan lagi kesahihannya. Malah ada pula yang kata video ini propaganda BN untuk PRU, tak kurang juga kata video ini, video edit.

Kalau benar ini video ciptaan BN atau video edit. Disini Mc mencabar Anwar dan pencacainya untuk membuat video yang serupa dengan ni. Kalau video ni boleh dibuat dan edit, cuba Anwar dan pencacainya buktikan, dan buat video Anwar bersumpah di hadapan Kaabah!

Kalau boleh buat, barulah Mc percaya bahawa video ini, video edit yang dibuat khas untuk mempertikaikan moral Anwar.

McTheory:
Cuba buat tengok, jangan cakap saja pandai!

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan malaysiakini

Freemalaysiakini2.com

Tanpa Nama berkata...

kasi tolak pas,pkr,dap

Tanpa Nama berkata...

ada red bean army dalam blog hang..hati2..deme nak lagakan orang-orang melayu..malah ada yang buat profile melayu..benda ni dah dirancang sejak 3-4 tahun lepas..beware jgn sampai iman kita terkeluar..amin

Tanpa Nama berkata...

Huhu baru semalam,aku dgr ceramah rafizi pasal benda ni hahahaha bandar tun Razak check lah aku tipu ke tak.

Taksub lah hang ni dia suruh nilai aja taknya dia kata sahih.

Dia kata tgk balik video tu, dia pun boleh buat hahahaha kelakar lah hang ni nak laga kan orang

Oh malam tadi depa kata rafizi gay aduhhhhhhh
Umno inikalilah

Tanpa Nama berkata...

malam ni berita, ramailah ustaz ustaz masuk tv beri komen.ustaz najib,ustaz muhiyidin,zul kulim dll.eskay taknak buat ke ,kali ni buat la kat atas kaabah,baru gempak

ducatistreetfighter berkata...

As Salam. Aku sebenarnya kesian dgn fanatik2 dan org2 yg taksub sgt dgn DSAI ni...sbb hati mereka telah ditutup, mata mereka celik tp telah buta, telingan mereka dgr tp pekak...Allahuakbar, cpt2lah bertaubat smoga Allah perkenan dn maqbulkan taubat mereka dan terangkan kembali hati mereka, mata dn telinga mereka....ada akal tp xde fikiran, ada otak tp buat kari...Subhanallahhhhh....

ducatistreetfighter berkata...

Aku sokong cadangan bernas kau Mc....its so simple, xyah nk bertelagah...buat je video cmni utk DSAI bersumpah laknat dpn Ka'abah mcm si saiful ni...kita sama2 mohon Allah beri petunjuk....ada bran ka? tarik nafas panjang2 n dlm2 sebelum buat eaaaa....

syerry asikin berkata...

allah akan memeberi pertunjuk pada sesiapa yang dia ingginkan kalau vidio saiful ini hanya rekaan semata2 pasti ada bukti yang lebih kukuk seperti nama beliau dalam senarai haji april 2012 pas keluar masuk di jedah atau paspot beliau biar mereka2 ini menilai sendiri kalau mereka berbunyi jugak memang hati mereka dah bekarat x mahu terima kebenaran.saya rasa vidio asal saiful di songlap dan di buat vidio cetak rompak oleh pati2 pembangkang ken vidio sebegini mudah di cetak rompak so fikir2 kan lah..

Tanpa Nama berkata...

公告社会人士,
主席MCA GOMBAK叶金福住Taman Desa Jaya,吉隆坡甲洞是一个佛教信仰叛徒。
1)他用权力暴力试图打僧侣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR
2)他用 权力叫警察和外人到来佛教神圣的地方,试图抓佛教僧侣。僧侣做错了什么?
3)他用权力吃佛教协会的金钱。
4)他用权力骗妇女的钱和破坏别人的家庭
5)他是一个邪恶和说谎的人

Memberitahu kepada orang ramai,
Ketua MCA Gombak YIP KUM FOOK yang bertinggal di Taman Desa Jaya, Kepong, Kuala Lumpur ialah seorang pengkhianat Buddha.
1) Dia guna kuasanya upah kumpulan ganas cuba menukul Sami Buddha SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KL.
2) Dia guna kuasanya suruh polis dan orang luar pijat tanah suci Kuil, cuba menangkap Sami Buddha tanpa kesalahan.
3) Dia guna kuasanya makan wang persatuan Buddha.
4) Dia guna kuasanya tipu wang perempuan dan merosakan keluarga orang lain
5) Dia benar-benar orang jahat dan penipu

Inform the public,
Head of MCA Gombak YIP KUM FOOK stay at Taman Desa Jaya, Kepong Kuala Lumpur is a traitor Buddha.
1) He used his powers wage violent of groups tried hammer Buddhist Monk at SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR
2) He used his powers to order police and outsider to step the Holy place, try to catch the Buddhist monks without wrongdoing.
3) He used his powers to corruption money of Buddhist associations.
4) He used his powers to cheated women's money and broken people family
5) He’s totally evil and lying
By MCA RAWANG