Selasa, 4 Jun 2013

HOT INFO! China Doll Perlakuan Lucah dan Tunjuk Isyarat Lucah Pada Penguatkuasa?


 Seorang pelajar wanita warga China di sebuah institusi pengajian tinggi swasta (IPTS) di ibu kota yang diberkas Jabatan Imigresen Negeri Sembilan kerana disyaki tidak memiliki dokumen pengenalan diri, bertindak biadab apabila menunjukkan isyarat lucah terhadap penguat kuasa dan jurugambar bertugas.

Dalam operasi enam jam bermula jam 11 pagi di sebuah penempatan kolej swasta di Mantin, di sini, semalam, pelajar terbabit dipercayai cuba menimbulkan provokasi dan suasana tegang.

Difahamkan, dia bersama teman lelakinya warga Iran dikatakan sanggup datang dari ibu kota semata-mata memadu kasih sebelum dicekup dalam sekatan jalan raya.

Pengarah Imigresen Negeri Sembilan Faizal Fazri Othman berkata, operasi bersepadu bersama Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) dan Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) Ibu Pejabat Polis Kontinjen Negeri Sembilan itu menahan 27 warga asing membabitkan pelbagai kesalahan.
Foto

WANITA warga China menunjukkan isyarat lucah kepada jurugambar dan anggota penguat kuasa. Gambar diatas.

“Pasangan kekasih berusia 20-an itu berang apabila ditahan penguat kuasa dan mempersoalkan kenapa gambar mereka dirakam.-  mymetro

Peh datang negara orang menumpang, bekerja, belajar, lagi nak tunjuk kurang ajar. Lahanat punya pendatang!! Entah-entah ini pelacur china yang guna Pas pelajar, bukan boleh pakai ni. Lepas tu, Dap bagi IC, pi undi Pakatan Haram... pui!

3 ulasan:

my merapoo berkata...

lagi cina buat kughang ajaq....http://alalatuk.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

That is a good tip especially to those new to the blogosphere.
Brief but very accurate information… Thanks
for sharing this one. A must read article!

My page; freesat recorder humax

Tanpa Nama berkata...

Campak ke negaranya...bawak ic tulis atas kertas nak mengundi..tak tau cakap Melayu...bangsa apa warganegara Malaysia tak tau cakap Melayu.

Jenis beginilah pelacur penuh ditunggang..
Stop guna dakwat...guna jari utk undi..kalau pakatan berkeras Umno wajib berkeras. Guna dua dua..dakwat dan jari.