Ahad, 9 Mac 2014

INFO! Ryan Giggs pun doakan pesawat yang hilang supaya selamat! #PrayforMH370


Jika seorang pemain bola antarabangsa pun boleh mendoakan penumpang dan krew MH370 supaya selamat. Bagaimana pula dengan pemimpin tempatan kita?

Contoh paling bodoh tengok bawah ni,


Bawah ni rasanya orang gila.. soo kita abaikanlah apa yang dia kata.Kalau orang luar boleh doakan yang baik-baik. Kenapa orang Malaysia sendiri buta perut takdak akai dok tuduh dan sebut yang bukan-bukan ni?

Selamatlah masih ada pemimpin yang mengambil berat tentang keadaan keluarga penumpang pesawat.Sorang lagi ni abaikanlah.. dia hidup cuma untuk berpolitik. Selagi tak tutup mata, dia akan berpolitik 24jam. Soo.. faham-faham saja la dengan orang macam ni ya.


McTheory:
Waktu rakyat Malaysia bersedihlah pemimpin patut main peranan menjadi peneman, bukan jadi syaitannn!!

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

muka2 hantu and PARASIT KUTU MALAYSIA ,

Pilot Melayu berkata...

Teresa sepatutnya berada di dalam MH370

Tanpa Nama berkata...

Tak apa belum masa dia lagi.....kalau kena dkat keluarga dia baru dia tahu....

Tanpa Nama berkata...

jom kita salahkan org Kristian bila depa tembak budak2 sek dekat usa. namanya pengganas kristian. bila org kristian buat redtube, kita pggl si gila seks kristian, bila kristian seks dgn kanak2, pedophiles kristian, kes pope liwat kanak2 di gereja, kita panggil popeliwat kristian. kita salahkan kristian sebab org kristian salahkan agama islam. tengok depa nak marah mcm mana.

Tanpa Nama berkata...

terresa mangkok jahanam, bahlul, n keturunan babi

Tanpa Nama berkata...

Teresa ni memang mangkok hayun dan antara golongan yang tak suka negara ini aman( Pembangkang yang sial). pemikiran dia macam manusia yang tak ada tamadun dan budi bahasa dan pemikiran beliau macam manusia yang tak ada hala tuju dan banyak menjurus kepada menghancurkan bangsa melayu.