Selasa, 21 Oktober 2014

HOT! Akhbar @SinarHarianSH Fitnah Kerajaan Kedah Lagi Sekali? #KedahSerataRata


Akhbar Sinar Harian terus melaporkan berita yang tidak benar kepada rakyat. Ianya mengenai bantuan kepada mangsa ribut di Pendang baru2 ni,  dikatakan tiada bantuan diberikan pada penduduk dikawasan berkenaan, sedangkan pada hari kedua, ahli Parlimen Pendang telah turun membantu mangsa yang teruk mengalami kerugian.

Pada sebelah tengah hari pula Menteri Besar, Exco Kerajaan negeri, Ketua Bahagian Pendang, ketua pemuda dan agensi2 terlibat pula turun membantu mangsa2 yang melibatkan 11 buah rumah dan sekolah.

Jadi laporan menyatakan tiada bantuan diberikan oleh Sinar Harian adalah satu niat buruk dan membawa berita yang tidak baik kepada rakyat yang tidak mengetahui cerita sebenar.

Dibawah ini kami sertakan gambar MB Kedah melawat kawasan berkenaan serta memberi bantuan kepada mangsa.


Melawat Sekolah di Alor Besar

Menyampaikan bantuan ada penduduk yang terkena ribut puting beliung di Alor Besar

Jadi macam mana Sinar boleh kata tidak ada bantuan yang disalurkan? hmm.. pelik kan?

11 ulasan:

AntiSH berkata...

Sinar Harian tu sapa punya?
Macai PAS punya.. owner dia.
so selain nk reka cipta berita kaki fitnah an beri sensasi untuk kaut untung cepat, Sinar Harian juga perlu atur serangan kepada musuh politik mereka.

So jangan hairanlah sbb apa SH ini talam dua tiga muka.. sapu untung dari semua penyokong.. org bodoh shj suka beli paper sampah ni.. paper melaga2kan umat Islam supaya terus bergaduh.. taukeh paper dan taukeh kilang cetak untung besar..

MELAYU kekal BODOH...

Tanpa Nama berkata...

Biasalah bee end.... Membantu menggunakan duit... Duit siapa? Duit rakyatlah juga.......

Tanpa Nama berkata...

Yang Mangkuk-mangkuk dok cakap duit rakyat mereka faham ka? DAP dan pembangkang dok putar-belit mereka percaya. Kalau Pakatan perintah awat ingat duit mereka nak bagi kat kita ke, entah-entah rasuah lagi kuat.

Tanpa Nama berkata...

Aku dah lama boikot SH..menyampah propaganda yg songsang

Orang Langgaq

Tanpa Nama berkata...

Tak tahu lah ...saya x penah beli pun ...kalau ada dkat kedia makan pun saya x baca . buang sama saja iklan je banyak.

Tanpa Nama berkata...

celah kelangkang mana la duit rakyat.
kau ingat berapa ratus peratus cukai kau bayar?

cukai pendapatan tu, nak buat bayar gaji penjawat awam sebulan pun tak lepas dol.

pegi www.hasil.gov.my, baca laporan tahunan dia. tengok berapa peratus pecahan cukai yang dikutip? kau tengok berapa je kutipan cukai pendapatan?

itu belum kira, pengutip cukai terbesar Malaysia, Kastam Diraja Malaysia, bukan LHDNM.

ada baca ka?

PASbodo berkata...

Sikit2 duk pakai solagan duit rakyat.. ini auta penipu ayat2 Anwar dan rejim PAS.
Berapa kerat duit rakyat bayar cukai? Duit yg dibayar cukai tk dipanggil duit rakyat lagi.. sbb wajib bg rakyat bayar cukai/ zakat tanda mematuhi pemerintah.. jadi ia di panggil duit NEGARA!

Duit negara yang di tadbir oleh kerajaan, takkan 'beranak pinak' sendiri jika tak reti urus..

jdlah mcm Selangor duit ditinggal banyak oleh BN tapi PR kerja merompak dan membahagi2. Rakyat buleh apa?

Org sewel shj yg masih terpesona dgn slogan duit rakyat.. meloya tekak aku dgr..

Renungan:
PASngok duit Memali pun depa rembat buat bodo ja.. agak2 duit2 lain depa buleh tgk saja ka?

Bodo macai PAS..

Tanpa Nama berkata...

Duit yang dikutip masuk Tin Milo tu lah sebenar-benarnya duit Rakyat

Mau cerita apa. Dasar Pakatan kaki fitnah.

Tanpa Nama berkata...

Kerajaan tu rakyatlah geng amano woi. Rakyat yang lantik melalui undi.... Hasil dari bumi Malaysia dan cukai ni hak rakyatla geng amano woi....

Cumanya kerajaan tu urus dengan baik atau tidak semua duit dari hasil tu.

Patutle bertambah ramai Melayu (terutama penyokong amano)terus brimmmmm....

Tanpa Nama berkata...

Ceh..ada jugak geng pas pis pus mengaku cukai tu duit rakyat..konon nak hapus GST..apa sumbangan Pakatan haram pada negara..kosong kosong..tau celik mata ceramah ceramah kerja tak mau buat..nak tgk rakyat haram..tak nampak batang idung

Adriana Lily berkata...

✦Photo polos : Tubuh Mulus di padu dengan susu Mungil Nan Indah dan Hot.✦

✦Photo Hot : Adegan Pasien Lagi Bugil Di Depan Dokter..Mantap Susunya✦

✦SiTembem Yang Bikin Greng : Kumpulan Memek Tembem..Mlenuk - mlenuk✦

✦Obat Pembesar Penis Herbal, Obat Peninggi Badan Herbal,Pemutih Wajah Dan Tubuh✦

✦Histeria Masturbation : Abg Hitam Manis Lagi Menahan Kenikmatan Berswalayan✦

✦Ngintip Tubuh Putih Mulus Toket Kecil Bikin Nafsu.Siapakah Dia.?✦

✦Live : Vespa Putih Jadi Saksi aku ngentot Gaya Dogy Style✦

✦Live : Sepasang Abg lagi Ngentot Sambil Berdiri..keren-keren✦

✦Abg Baru Gede Yang Suka Narsis Bila Pamer Memek✦

✦Kelakuan Aneh : Kumpulan Photo Bugil cewek Gokil✦

✦Sex Party Berbagai Gaya Ngentot Yang Fantastis & Hot✦

✦Ngentot abg & Om-Om : Ngentot Hot di Dalam Kamar Mandi✦

✦Abg Lagi Maen Chat Sambil Bugil : Lagi Pamerin Memek & susu Montok✦

✦Live : video mesum ngentot di kebun✦

✦Cerita Seks : Tante Mona Yang Montok Bikin Aku Tergoda..Ehmmm✦

✦Jilat Meki : Koleksi Photo Berbagai Gaya Jilat memek..Kegelian Nih Cewek✦


✦✦✦✦----------------PHOTO & VIDEO LIVE--------------

Koleksi Photo 1000 & Video Langsung Bisa di tonton tanpa download
=======================================================✦✦✦