Rabu, 12 Jun 2013

PANASS!! Azhar Idrus Mengayat Perempuan Booking Bilik Hotel!



Terkejut bila Mc baca pasal UAI di blog Keris7Lok. Dikatakan ada seorang budak perempuan telah mengaku pernah digoda oleh Azhar Idrus! Mak Aih!


Siapa sebenarnya perempuan ini, beraninya dia? Dengan kenyataan yang menimbulkan syak, memang sesuatu yang tak patut dibuat main. Mc bukan nak defend Azhar Idrus, tapi kalau betul-betul Azhar Idrus buat, kenapa tak buat laporan polis sahaja dari dulu?

Apapun Azhar Idrus wajib jawab untuk pastikan rakyat Malaysia tahu kebenaran. Tapi jangan tuduh BN pulak buat pasal. Jangan jadi tipikal Pakatan yang nyamuk gigit kaki pun disalahkan UMNO dan BN.

Tak pun memang puak penyokong UAI yang buat sebab populariti UAI sejak #PRU13 menurun bila dia sokong PAS dan Husam di Putrajaya yang menjadikan status quo dia sebagai penceramah sudah tidak lagi neutral dan berpihak.

Apapun, saja la nak tanya, Azhar Idrus, ni dah tiga kali kawin dah, bila pulak agaknya nak naik haji?

McTheory:
Nak kata tak mampu, dah tiga kali... hmm

6 ulasan:

Anak Seberang berkata...

Aku pun letih tgk kelaku ostad ni..
Kalau betui x tau nk kata apa la..


Mc, pada aih x buh link blog aku :)

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum semua,

Iklankan produk dan perniagaan anda atau barangan terpakai yang ingin anda jual di laman web www.produkmuslim.info

Ekonomi teguh ummah kuat sokongan anda amat dihargai

Terima kasih

Zulkifli Kasim berkata...

Jawab ostaz. Bila nak gi haji. Ashik tambah binj jer. Bila lah nak mampukan.

Tanpa Nama berkata...

yg jadi lebih pelik dan hairan knapa betina sial nie dop wat rport polis??????

sanggora berkata...

antara mrk2 yg nak jatuhkan maruah & air muka uai..aku tak pcaya semua ini..

sanggora berkata...

ini adalah antara mrk2 yg ingin jatuhkan maruah & air muka uai..